Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν Βέροια και Νάουσα έπαιζαν στο ΠΡΟ-ΠΟ

Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, η Βέροια και η Νάουσα ήταν σταθερά στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας συχνές εμφανίσεις στο δελτίο του ΠΡΟ-ΠΟ. Οι αγώνες τους ήταν συχνά στο πολυπόθητο «13άρι» του ΟΠΑΠ, δίνοντας ελπίδες για μεγάλα κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος.

Στο συγκεκριμένο δελτίο που βλέπετε της φωτογραφίας, η «Βασίλισσα του Βορρά» γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Παναχαϊκή, ενώ η Νάουσα έμεινε στο 0-0 με τον Πιερικό. 

Ήταν εποχές που το ποδόσφαιρο είχε μια ιδιαίτερη μαγεία, με τις κερκίδες γεμάτες πάθος και τα δελτία του ΠΡΟ-ΠΟ να καθορίζουν τη διάθεση των φιλάθλων. Κάποιοι πανηγύριζαν για τα κερδισμένα δελτία, ενώ άλλοι έβλεπαν τα όνειρά τους να «γκρεμίζονται», μετρώντας χαμένα σημεία. Αξέχαστες στιγμές ενός ποδοσφαίρου που άφησε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ