http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραμίχος: «Tεράστια η επιτυχία του "Maestro" του Παπακαλιάτη»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για το τέλος της εκπομπής «Πες τη λέξη» και σχολίασε τα ελληνικά σήριαλ που έχουν μπει στο Netflix.

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι εξαίρεση σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές που έχουνε μπει στο Netflix. Του Χριστόφορου είναι τεράστια η επιτυχία, γιατί ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Netflix στο εξωτερικό και είναι διεθνής η προβολή. Τα υπόλοιπα ελληνικά σήριαλ, χωρίς να το υποτιμώ, υπάρχουν στο ελληνικό Netflix», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν έχει προλάβει να μου λείψει η παρουσίαση. Τη χόρτασα. Είχα ξεκινήσει το τηλεπαιχνίδι για έναν χρόνο και έφτασε τα δυόμιση. Ήταν ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι, υψηλών απαιτήσεων. Έμαθα πολλά. Αν υπάρξει αντίστοιχη πρόταση με το "Πες τη λέξη" θα το ξαναπαρουσίαζα», πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

2 σχόλια:

  1. Σκληρός ο Παπακαλιάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Nertflix αγοράζει και προωθεί μόνο όσα σήριαλ προωθούν την woke ατζέντα. Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ