Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επεισόδια και ρίψη χημικών στην επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Κοζάνη

Ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Καρδιάς Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη, με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ, τα Εργατική Κέντρα Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Φλώρινας, αλλά και πολίτες, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της περιοχής, σύμφωνα με το kozan.gr.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον χώρο όπου θα περιόδευε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακολούθησε ένταση με τους διαδηλωτές να επιχειρούν κατευθυνθούν προς το σημείο όπου θα ήταν ο πρωθυπουργός και τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με ρίψη χημικών και απώθηση των διαδηλωτών.





5 σχόλια:

  1. Ενταξει,μπορει να εκλεισαν ολα τα ατμοηλεκτρικα ,να εμειναν ανεργοι και να καταστραφηκε η οικονομια Φλωρινας και Κοζανης ,να πληρωνουμε πιο ακριβα το ρευμα ΑΛΛΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μισή Κοζάνη πέθανε από την παλιοαρρώστια και υπεύθυνος ήταν ο λιγνίτης. Κανένας Κοζανίτης δεν παραπονιέται για το κλείσιμο γιατί σώθηκαν στην κυριολεξία.

      Διαγραφή
  2. Οι γνωστοί αριστερο-συμμορίτες. Τι πιο σύνηθες από το να κάνουν την γνωστή πληρωμένη πολιτική γυμναστικούλα τους. Ο ''συνέλληνας'' στο τρίτο βίντεο, άραγε τι είδους κόκκινη σημαία με σφυριά κουβαλούσε; Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να ήξερα το 3ο βίντεο που το είδες??? 2 βίντεο έχει το δημοσιευμα . χαχαχαχαα.... αλλά που να δεις ... πέρα από τον κουλη βλέπεις και τιποτε αλλο !

      Διαγραφή
    2. Πες μας ρε τι είναι τα κόκκινα πανιά με τα σφυριά επάνω και άσε τις εξυπνάδες. Τα ορφανά της πιο σκοτεινής περιόδου πήγανε με στυλιάρια να επιβάλουν την αρρωστημένη θολοκουλτούρα. Τολμάτε να κουνάτε και το δάχτυλο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ