Δεν χρειάζεται να είναι 25η Μαρτίου - Το πιάτο που έγινε μόδα στον «Ψιψίκα», καθημερινά και σε πακέτο!
Τραγανός, χρυσαφένιος μπακαλιάρος, τηγανισμένος σε κουρκούτι, σερβιρισμένος με βελούδινη σκορδαλιά, είναι το πιάτο που έχει κάνει γευστική μόδα η ψαροταβέρνα του «Ψιψίκα». Ένα πιάτο τόσο νόστιμο που είναι κρίμα να το απολαμβάνουμε μόνο σε συγκεκριμένες ημέρες τον χρόνο. Γι' αυτό και ο «Ψιψίκας» το σερβίρει καθημερινά στο μενού του και μάλιστα το προσφέρει και σε πακέτο!
Καθημερινά επιπλέον, προσφέρει φρέσκο ψάρι, μικρό και μεγάλο, επιλεγμένα μαλάκια και όστρακα, όλα σωστά μαγειρεμένα με νόστιμες συνταγές, με την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να γευθούμε την αυθεντική γεύση της θάλασσας, παρέα με κλασικά ελληνικά αποστάγματα, ή κρασιά.
Ατμοσφαιρικός φωτισμός, ξεχωριστή επίπλωση και εντυπωσιακό design με αίσθηση πολυτέλειας, σε συνδυασμό με την ποιότητα, την γνώση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, είναι τα στοιχεία που καθιστούν την ψαροταβέρνα του Ψιψίκα τον ιδανικό προορισμό για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.