Εκατοντάδες κάτοικοι της Ημαθίας και επισκέπτες, μέσα στο περιβάλλον που κυριαρχούσαν τα άνθη της ροδακινιάς, παρακολούθησαν την προετοιμασία και δοκίμασαν γαστρονομικές δημιουργίες του σεφ Δημήτρη Μάντσιου, για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά τοπικά παραγόμενες πρώτες ύλες. Αναδείχθηκε έτσι, μέσα από μία βιωματική γαστρονομική εμπειρία, ο διατροφικός πλούτος της Ημαθίας και η αξία της ποικιλίας των τροφίμων που παράγει.
Την εκδήλωση, που τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Τσαβδαρίδης, παρακολούθησε ο προϊστάμενος της ΕΥΕ Π.Α.Α. κ. Παππάς, καθώς και εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας.
Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. ανανεώνει το ραντεβού της με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Ημαθίας για τις επόμενες εκδηλώσεις που αφορούν την τοπική γαστρονομία, τα τίμια προϊόντα και την παραδοσιακή διατροφή της περιοχής.
Την εκδήλωση, που τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Τσαβδαρίδης, παρακολούθησε ο προϊστάμενος της ΕΥΕ Π.Α.Α. κ. Παππάς, καθώς και εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας.
Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. ανανεώνει το ραντεβού της με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Ημαθίας για τις επόμενες εκδηλώσεις που αφορούν την τοπική γαστρονομία, τα τίμια προϊόντα και την παραδοσιακή διατροφή της περιοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.