Προετοιμασία:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψί, τοποθετήστε τα ντοματίνια και το σκόρδο, περιχύστε με το ελαιόλαδο, πασπαλίστε με ανθό αλατιού και ψήστε για 15-20 λεπτά.
Σάλτσα:
Σε κατσαρολάκι, λιώστε το βούτυρο, προσθέστε το κορν φλάουρ και ανακατέψτε. Ρίξτε σταδιακά το γάλα, ανακατεύοντας μέχρι να δέσει. Προσθέστε τη φέτα και τη γραβιέρα, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.
Χυλοπίτες:
Βράστε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα. Τοποθετήστε τις σε ταψί, προσθέστε τα ψημένα ντοματίνια και ψήστε για 10 λεπτά.
Σερβίρισμα:
Πασπαλίστε με φρέσκο βασιλικό και απολαύστε!
Ο ορισμός της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων,400gr χυλοπίτες που σίγουρα έχουν αυγά και γάλα με 1050gr γαλακτοκομικά ,και για ξεστραβωμα ντοματινια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ μην φας .
ΑπάντησηΔιαγραφή