Για τη συνταγή θα χρειαστούμε (υλικά για 4 άτομα):
- 400 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1 κ.σ. πελτές κόκκινης πιπεριάς φρσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Άνθος αλατιού
- Αποξηραμένο εστραγκόν
- 1 ώριμη ντομάτα
- 1 κούπα ζωμός
- 2 κούπες γάλα
- 2 αβγά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1,5 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 1/2 κούπες γάλα
- 1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
- 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 150 γρ. τριμμένο κασέρι Βέροιας
- Φρέσκα μυρωδικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.