Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/10 - 13/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ανάδρομος Δίας το 2024 ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 4 Φεβρουαρίου 2025, στον Δίδυμο. Κατά τη διάρκεια της αναδρομής του, οι έννοιες της επέκτασης, της ανάπτυξης και των ευκαιριών, που συνδέονται με τον Δία, εσωτερικεύονται. Αυτή είναι μια περίοδος που μας καλεί να επανεξετάσουμε τα σχέδιά μας, να κάνουμε εσωτερική αναζήτηση και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και τις φιλοδοξίες μας. Ενδέχεται να παρατηρηθούν αμφιβολίες, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την αυτοβελτίωση, τα πιστεύω και τους μακροπρόθεσμους στόχους​ μας.

♈ Κριός

Γενικά

Ο Οκτώβριος συνεχίζει για σένα κάπως δύσκολα και απαιτητικά. Την εβδομάδα αυτή, αρκετά γεγονότα θα σε συγχύσουν αλλά είναι στο χέρι σου να αποφύγεις ανοιχτές αντιθέσεις με λίγη ευελιξία και διαλλακτικότητα, υποδεικνύοντας στους άλλους ότι μία συζήτηση «καθορίζει» καλύτερα τις καταστάσεις από μία ρήξη. Φρόντισε να μην ξεπερνάς τα όριά σου γιατί εκεί χάνεις την ψυχραιμία και το στόχο σου. Αισθηματικά, σε δυσκολεύει η επικοινωνία και η συνεννόηση, ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι απλά! Ο Ερμής στο Ζυγό σε κάνει πολυπράγμονα στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου με θετικό τρόπο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Αυτή η ευνοϊκή όψη θα φέρει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου, ενισχύοντας την επικοινωνία και την κατανόηση με το ταίρι σου. Θα αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα σου επιτρέψει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ανοιχτά και ειλικρινά. Θα επιλύσεις τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφορές με διπλωματικό τρόπο, αλλά και θα προγραμματίσεις ρομαντικές στιγμές επαναφέροντας τη φλόγα στη σχέση σου. Εάν είσαι ελεύθερος, θα έρθει μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις άτομα που θα μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να βρεις την ευτυχία που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζει να υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις συνεργασίες σου, όμως αυτή την εβδομάδα μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις για νέες προτάσεις, νέες συνεργασίες, νέες επαφές που θα σε ευνοήσουν σημαντικά. Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά αποδοτική για τα οικονομικά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Οργάνωσε την επαγγελματική σου δραστηριότητα που προβλέπεται αρκετή και ποικίλη αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου . Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μην βιαστείς να κάνεις αλλαγές αν δεν είσαι σίγουρος ότι το καινούριο έδαφος είναι πιο σταθερό από το παλιό. Επιπλέον, βεβαιώσου για τις προθέσεις ενός συνεργάτη πριν αποφασίσεις να θέσεις τους όρους σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου χαρίζει ερωτική διάθεση και επιθυμία, ευνοώντας ιδιαίτερα τους ελεύθερους. Οι υπόλοιποι εργαστείτε για τη σταθερότητα και την υλική ασφάλεια, τόσο τη δική σας, όσο και των αγαπημένων σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Άρη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα με ιδιαίτερα έντονο και παθιασμένο τρόπο. Αυτή η ισχυρή όψη θα φέρει μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι σου, ενισχύοντας την οικειότητα και την αφοσίωσή σας. Θα νιώσεις πιο δυνατά τα συναισθήματά σου και θα επιδιώξεις να τα εκφράσεις με ειλικρίνεια και πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, το Τρίγωνο αυτό μπορεί να φέρει μια έντονη γνωριμία. Η αυξημένη σου γοητεία και ο μαγνητισμός σου θα προσελκύσουν άτομα που θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή σου. Μην φοβηθείς να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο και να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ερμή/Δία αναμένεται να φέρει αυτή την εβδομάδα μία νέα εργασιακή πρόταση, που θα χρειαστεί να την αξιοποιήσεις στο έπακρο γιατί θα είναι πολλά υποσχόμενη για την τόνωση των οικονομικών σου!


♊ Δίδυμος

Γενικά

Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις και να σε καταλάβουν μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μία σχέση που είχε, ως τώρα, υποφέρει από αμοιβαίες παρεξηγήσεις. Αν το παρακάνεις όμως, μπορεί να σε οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα και αναφέρομαι στον παρορμητισμό και τη βιασύνη σου να πεις αυτά που νιώθεις χωρίς να λάβεις υπόψη τη διάθεση και τα προβλήματα του άλλου. Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου προσφέρει διεξόδους και επαγγελματικές επιτυχίες, αν συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και αν του δώσεις το χρόνο που χρειάζεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα ενισχύσει την επικοινωνία και την αλληλοκατανόηση στις σχέσεις σου, επιτρέποντάς σου να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με μεγαλύτερη ευκολία και ειλικρίνεια. Θα νιώσεις μια ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε προκλήσεις στη σχέση σου με θετικό πνεύμα. Εάν είσαι ελεύθερος, το Τρίγωνο αυτό μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου θα προσελκύσουν άτομα που θα εκτιμήσουν την εξυπνάδα και την ευφυΐα σου. Μην διστάσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες προοπτικές στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αποκαταστήσεις το κλίμα στα επαγγελματικά σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας σου μέσα στις μέρες που ακολουθούν! Η ευστροφία και η ευελιξία στις επικοινωνίες σου θα αποτελέσουν αυτή την εβδομάδα το τυχερό σου χαρτί! Στα οικονομικά παρόλο που τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, θα καταφέρεις να καλύψεις τις ανάγκες σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ευνοϊκό είναι τούτο το διάστημα για αγορές, μετακομίσεις και ανάληψη επαγγελματικών ευθυνών. Μπορείς ακόμη να ζητήσεις μία αναγνώριση των ικανοτήτων σου με μία αύξηση ή προαγωγή, αν είσαι υπάλληλος, ή να προγραμματίσεις μία επέκταση της δραστηριότητάς σου αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Αισθηματικά, η αλλαγή μέσα σου έχει συντελεστεί, έχεις απαλλαγεί από τις πάγιες αγκυλώσεις σου και γίνεσαι όλο και πιο τολμηρός στις διεκδικήσεις σου. Η οικογένεια και τα παιδιά κυρίως χρειάζονται τη συμπαράσταση και την εποπτεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι στα ερωτικά σου ντουζένια φίλε μου Καρκίνε, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Ιουλίου όπου το σύμπαν σου φέρνει στο πιάτο μία ερωτική εξέλιξη που θα σε συναρπάσει! Αναζωπύρωση σχέσης, επανασύνδεση, δυνατές παθιασμένες στιγμές είναι μερικά από τα τυχερά δώρα αυτής της εβδομάδας! Παράλληλα για σένα που είσαι σε αναζήτηση ερωτικού συντρόφου είναι βέβαιο ότι τις ημέρες που ακολουθούν θα «τσιμπήσεις» κάτι καινούργιο που θα σε γοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα είσαι απόλυτα δημιουργικός και φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ισορροπία στην εργασία σου, απεναντίας λύνονται ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα και ανασφάλεια!

♌ Λέων

Γενικά

Σε διακρίνει μια απαισιοδοξία και μια κακή διάθεση. Πάντως, αν ξεπεράσεις τις αναστολές σου, θα έχεις τώρα τις ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά πράγματα στην αισθηματική σου ζωή. Εσένα που η μοναξιά σας ενοχλούσε, κάτι σε παρακινεί τώρα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σε ευχαριστήσει. Επαγγελματικά, τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται πολύ καλύτερα με μια μικρή δική σου παρακίνηση. Οικονομικά, τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν και διαχείρισέ καλύτερα τα χρήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα Λιοντάρι μου να αναμένεις βελτίωση της επικοινωνίας και βαθύτερη κατανόηση με το ταίρι σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, γεγονός που θα ενισχύσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει μια πιο σταθερή βάση. Θα εκφράσεις με σαφήνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, φέρνοντας μια αίσθηση αισιοδοξίας και χαράς. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσεις ρομαντικές στιγμές και να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου, ανανεώνοντας τη φλόγα στη σχέση σας. Εάν είσαι ελεύθερος, αυτή η όψη μπορεί να φέρει νέες και συναρπαστικές γνωριμίες. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου θα προσελκύσουν άτομα που θα εκτιμήσουν την προσωπικότητά σου και τον ενθουσιασμό σου για τη ζωή. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να ανοίξεις την καρδιά σου και να ανακαλύψεις νέες προοπτικές στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις συνεργασιών, τόνωση πελατολογίου και νέες ευρηματικές λύσεις μπορούν να πάνε την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα. Στον οικονομικό τομέα είσαι ακόμα ανήσυχος γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες, όμως θα μπορέσεις να τα κουμαντάρεις όλα με επιτυχία!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ευνοούνται οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες, η τροφοδότηση της φήμης, η υλοποίηση σχεδίων και η ενίσχυση της άμυνας, κόντρα στους εξωτερικούς κινδύνους. Μερικές ανάγκες παραμένουν ακάλυπτες και κάποιες απώλειες, κρίνονται μοιραίες. Δώσε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου αυτό το μήνα. Οι συνθήκες ζωής διαφοροποιούνται και τα σχέδιά σου αλλάζουν, ευνοώντας τις επιδιώξεις σου. Προσοχή χρειάζονται οι συνεταιρισμοί, η ομαδική εργασία και κάποιες απρόοπτες μετακινήσεις. Φρόντισε να μη διασπάται η προσοχή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ηρεμεί το κλίμα στα αισθηματικά, ίσως γιατί καταφέρνεις και αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι κάποιες ανασφάλειες που σου εκδηλώθηκαν τις περασμένες ημέρες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, προσφέρει επικοινωνίες σε βάθος, ουσία και με συναίσθημα. Οι επικοινωνίες αυτές θα εκπληρώσουν μία βαθύτερη ερωτική επιθυμία σου! Περίμενες απαντήσεις; Ήθελες μία συνάντηση; Η εβδομάδα αυτή αποτελεί την δική σου μοναδική ευκαιρία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη αγαπητέ μου Παρθένε … το τρίγωνο Ερμή/Δία προσφέρει μία νέα προοπτική, ένα νέο άνοιγμα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να κουβεντιάσεις ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας, που θα τονώσει στην πορεία και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Το περιβάλλον θα συνηγορήσει και πολλοί άνθρωποι θα φανούν χρήσιμοι και θα προσφερθούν με έναν τέτοιο τρόπο που θα σε εκπλήξει. Απόφυγε μόνο να δραπετεύσεις την ώρα που πρέπει να δίνεις γενναία το παρόν σου στις μικρές ή τις μεγάλες αρένες της δουλειάς ή και της ζωής. Ταξίδια, σπουδές, περιπέτεια, δημοσιότητα, επικοινωνία κάθε λογής και δικαιοσύνη που θέλεις να σου αποδοθεί, είναι εύκολο να τα πετύχεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε κρατά διαρκώς απασχολημένο, γι’ αυτό μην δίνεις υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου με τον Δία από τους Διδύμους προσφέρει αέρα αισιοδοξίας στα αισθηματικά σου, όπου αυτή την εβδομάδα μπορείς να επικοινωνήσεις εύστοχα με τον σύντροφό σου και να καταστρώσετε νέα σχέδια για την πορεία σας, βλέποντας πλέον πιο αισιόδοξα κάποιες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή η όψη μπορεί να φέρει νέες και συναρπαστικές γνωριμίες. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου θα προσελκύσουν άτομα που θα εκτιμήσουν την ισορροπημένη και αρμονική φύση σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να ανοίξεις την καρδιά σου και να εξερευνήσεις νέες προοπτικές στον έρωτα. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό μη φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική είναι η ενίσχυση των οικονομικών σου αυτή την εβδομάδα Ζυγέ μου, επιβεβαιώνεσαι και κατανοείς ότι ο κόπος και η προσπάθεια που έκανες μέχρι σήμερα έπιασαν εντέλει τίποτα! Η μαχητικότητα και η επιμονή σου στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν σημαντικό σου στόχο!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο μήνας είναι δύσκολος αλλά και αποτελεσματικός για σένα, αν η θέλησή σου υπερισχύσει των εμποδίων που θα συναντήσεις. Η έκφραση της δύναμής σου θα εκδηλωθεί σαν ένα είδος κοινωνικής στάσης. Έχεις χρόνο αρκετό για να διδαχτείς τα μαθήματα του. Προς το παρόν θέλεις πάση θυσία να νικάς, να ηγείσαι, να αναγνωρίζεσαι ανώτερος από τους άλλους, τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, είναι ο δικός σου τρόπος να κρύβεις τις ευαισθησίες σου, να καλύπτεις τις αδυναμίες σου και να συντηρείς την εικόνα που έχεις πλάσει για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σχηματίζει αυτή την εβδομάδα τρίγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο και τα ερωτικά πάθη φουντώνουν! Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν την πολυπόθητη ερωτική ένωση που περίμενες. Θα νιώσεις πιο δυνατά τα συναισθήματά σου και θα τα εκφράσεις με ειλικρίνεια και πάθος. Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονες και ενδιαφέρουσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για οικονομικούς διακανονισμούς, προτάσεις, και σχέδια επενδυτικά που θα πιάσουν τόπο λίγο αργότερα! Κρατώντας μυστικά τα χαρτιά σου στα επαγγελματικά, θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ο δυναμισμός σου κατευθύνεται εκεί που μπορεί να εφαρμοστεί, και το ένστικτό σου σε σώζει από απώλειες και άσκοπες φθορές. Η ελπίδα και το όνειρο καιροφυλακτούν, αλλά δεν αφήνεις τον εαυτό σου ούτε να τα εκδηλώσει ούτε και να τα προκαλέσει. Η εβδομάδα, όμως, δείχνει θετική απέναντι σε δικές σου πρωτοβουλίες, είτε αυτές είναι σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό πεδίο. Πολλές φορές, όμως, δείχνεις να ξεχνάς τη γλώσσα και τις ανάγκες των άλλων που ζουν πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αναμένεται αυτή την εβδομάδα να φέρει μία τυχερή νέα εξέλιξη στα αισθηματικά σου τοξότη μου! Αν είσαι σε σχέση, τότε σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις όμορφες αλλαγές που θα ευνοήσουν πολύ περισσότερο την σχέση σου, ενώ κουβεντιάζεις μαζί με το ταίρι σου, νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε μαζί σε βάθος χρόνου! Αν δεν έχεις σχέση, αυτή η εβδομάδα ευνοεί την δικτύωση, τις επαφές και τις γνωριμίες, μην αφήσεις τις ευκαιρίες αναξιοποίητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τακτοποιείς κάποιες οικονομικές οφειλές, βρίσκεσαι κερδισμένος μέσω οικονομικών συμφωνιών, ενώ η εβδομάδα είναι εξαιρετική για συναντήσεις και ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων και στην εξάπλωση των δραστηριοτήτων σου στην δουλειά! Το όνομά σου μπορεί να ακουστεί περισσότερο στους επαγγελματικούς κύκλους που δραστηριοποιείσαι!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η ανησυχία για την πορεία υποθέσεων που σε αφορούν, αλλά και το άγχος που προκύπτει από την ενέργεια της αποτελεσματικότητάς σου, θα κορυφωθούν. Οι εξωτερικές εξελίξεις θα αλλάξουν πολλές φορές το πρόγραμμά σου και ένας αποπροσανατολισμός διακρίνεται αναπόφευκτος. Ευτυχώς, μπορείς να διορθώνεις λάθη και ζημιές άλλοτε με τη βοήθεια της τύχης και της σύμπτωσης και άλλοτε με την ιδιοσυγκρασία σου. Αισθηματικά, ξέρεις πολύ καλά ότι κάποιες δοκιμασίες δυναμώνουν την ουσία της σχέσης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα φέρει μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια και οικειότητα στις σχέσεις σου. Θα νιώσεις πιο άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια και πάθος. Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέψεις και συζητήσεις για τα επαγγελματικά θα στεφθούν με επιτυχία και μπορείς αυτή την εβδομάδα να περάσεις τα δικά σου μηνύματα προκειμένου να πετύχεις καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για επαγγελματικές συναντήσεις, επαφές και προβολή της εργασίας σου! Στα οικονομικά είσαι στα ίδια, δεν αλλάζουν ιδιαίτερα οι συνθήκες.

♒ Υδροχόος


Γενικά

Τόσο το ερωτικό σαν κατάκτηση ή απόλαυση όσο και το οικονομικό σαν εξασφάλιση κάλυψης τρεχουσών αναγκών θα σε απασχολήσουν άμεσα και θα σε αγχώσουν. Οι περισσότεροι θα εκφραστείτε δυναμικά, αλλά θα πρέπει να περιοριστείτε στα πλαίσια που απαιτεί η κοινωνική σας ένταξη. Αταξίες, θόρυβοι και μικροατυχήματα κρίνονται αναπόφευκτα για τους περισσότερους, και καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Φυσικά και χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε προκλήσεις και παρεμβάσεις τρίτων σε δικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τις τελευταίες εβδομάδες είχες παραμελήσει την αισθηματική σου ζωή, όμως από αυτή την εβδομάδα καλύπτεις τα κενά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή! Ένα ταξίδι με το σύντροφο, μία όμορφη επικοινωνία, ή ένα σχέδιο που κάνετε μεταξύ σας, θα αποτελέσει την ανάσα για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε νέες προτάσεις που γίνονται τώρα, μία νέα γνωριμία αναμένεται να σε ενθουσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ανοίγματα που έχουν γίνει στα επαγγελματικά σου θα σε βοηθήσουν να ανασάνεις και στα οικονομικά! Εργάζεσαι με περισσότερο ζήλο αυτή την εβδομάδα, τονώνεται η παραγωγικότητά σου και νιώθεις πιο όμορφα με αυτό!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Απόφυγε να γίνεις αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης ή να χάσεις χρήματα από αφέλεια ή κακό υπολογισμό. Υπερασπίσου το αντικείμενο της δουλειάς σου σθεναρότερα, αλλά ξεπέρασε την πεποίθηση ότι το χρήμα είναι μέσο άσκησης δύναμης, γιατί έχει σαν συνέπεια πολλές αδυναμίες στη χρήση του. Κάποιοι θα χρειαστεί να θυσιάσετε μια συνήθεια για χάρη μιας σας επιδίωξης. Οι νεότεροι, μην παρασύρεστε από μια επιθυμία και μην πειραματίζεστε με αλλαγές στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, καθώς δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει κάτι τέτοιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζεις δυνατές στιγμές στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα Ιχθύ μου, κυνηγάς και κατακτάς αυτό που πραγματικά ποθείς πολύ, βρίσκεις πλήρη ανταπόκριση ενώ εμπλουτίζεις ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος, ενισχύονται οι ευκαιρίες για μία νέα ερωτική περιπέτεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικές διευθετήσεις που αφορούν το σπίτι, το ακίνητο ή τα οικογενειακά έξοδα, γίνονται με επιτυχία αυτή την εβδομάδα και είσαι πιο αισιόδοξος! Στα επαγγελματικά σου η στήριξη των συνεργατών θα σταθεί πολύτιμη για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ