Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (21/10 - 27/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η εβδομάδα μας ξεκινά γεμάτη μηνύματα, ειδήσεις, πληροφορίες και με το στόμα να λειτουργεί ασυγκράτητα … Αυτό το κύμα ευφορίας προκύπτει γιατί η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων συναντώντας το πρωί τον Δία, έτσι λοιπόν έχουμε την διάθεση να μοιραστούμε τα νέα μας, να κάνουμε τα σχέδιά μας και μας διακατέχει ο ενθουσιασμός και η υπερβολή. Καθώς οδεύουμε προς το βραδάκι όμως, το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα φέρνει τους μπελάδες του, ίσως γιατί μπορεί να είπαμε πολλά που δεν τηρήσαμε και να βρισκόμαστε εκτεθειμένοι, είτε μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικά λάθη που θα φέρουν αποδιοργάνωση. Σημαντική η μέρα για τους Διδύμους Παρθένους, Τοξότες, ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά τα εξωτερικά γεγονότα, η συνάντηση με έναν συνεργάτη ή με έναν σημαντικό παράγοντα της δουλειάς ή της ζωής σου, καθώς και κάποιες πληροφορίες που θα σε αιφνιδιάσουν. Οι εξελίξεις στις σχέσεις επιταχύνονται, αλλά υπάρχει έντονη νευρικότητα από την πλευρά των άλλων. Στη δουλειά, θα χρειαστεί να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς η παροχή υπηρεσιών προς τρίτους είναι αναπόφευκτη, ανεξάρτητα από το αν το επιθυμείς. Κάποιοι από εσάς θα αλλάξετε άποψη για μια κοινωνική δραστηριότητα ή σχέση, ενώ άλλοι θα παθιαστείτε με μια νέα ασχολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας αέρας ανανέωσης και διάθεσης για περιπέτεια, πλανάται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, με την επιθυμία σου να πειραματιστείς, να τολμήσεις, ή και να έλξεις κοντά σου κάτι καινούργιο! Κουράστηκες από τα ζόρια του περασμένου διαστήματος και θέλεις να το ρίξεις έξω και να ανανεωθείς, με όποιο τρόπο! Νέες ερωτικές περιπέτειες σε βάζουν σε μία νέα πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου συνεχίζει να είναι «φλεγόμενο» και η εβδομάδα αναμένεται να είναι σκληρή – ανταγωνιστική και πολύ δυναμική για τον τομέα της καριέρας. Ο επιμένων νικά, για αυτό μην χάνεις το κουράγιο σου με ανταγωνισμούς που προκύπτουν τώρα! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να βρίσκονται σε ευνοϊκή περίοδο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την περίοδο, η έμφαση δίνεται ξανά σε κάποιο δημιουργικό θέμα και στις σχέσεις σου με έναν άνθρωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Όλα όμως απαιτούν προσεκτικό χειρισμό. Μπορεί να έχεις μικρές διευκολύνσεις στα οικονομικά σου, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ασφαλής. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες, αλλά και πιθανές εκρήξεις στα αισθηματικά σου ή μια απρόβλεπτη αλλαγή για την οποία ίσως να μην είσαι έτοιμος. Μην κολλάς σε απόψεις και συνήθειες που δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα όπου ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, επομένως οι μέρες που ακολουθούν σε βάζουν σε σκέψεις και συζητήσεις αναφορικά με τα αισθηματικά σου, όπου φροντίζεις μέσω του διαλόγου και της καλής επικοινωνίας να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου την Τρίτη, σε βοηθά να λύσεις προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή και να εκπληρώσεις έναν στόχο! Το εξάγωνο Άρη/Ουρανού την Παρασκευή, φέρνει την πρόσκληση, την παρακίνηση και την επικοινωνία που θα φέρει την έκπληξη στην καθημερινότητά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα βοηθά την σταθεροποίηση συμφωνιών και συνεργασιών! Το τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα, θα προκαλέσει ωστόσο ιντριγκαδόρικες εξελίξεις και θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα διακρίνοντας ότι το κλίμα που υπάρχει στον εργασιακό χώρο δεν είναι και τόσο ευχάριστο ή και αληθινό! Στα οικονομικά συντηρείται ένα προσοδοφόρο και τυχερό κλίμα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα που έρχεται φαίνεται καλύτερη, με περισσότερες ευκολίες αλλά και πολλά διαφορετικά πρόσωπα και θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείς. Χρειάζεσαι καλύτερο πρόγραμμα, οργάνωση και περισσότερη ευελιξία. Θα ασχοληθείς με πολλά πράγματα, αρκετά από τα οποία θα προχωρήσουν, ενώ κάποια θα μείνουν στάσιμα. Μην παραλείψεις να λάβεις υπόψη τις καθυστερήσεις και τα έξοδα που θα προκύψουν. Τα οικογενειακά και προσωπικά άγχη θα αυξηθούν, κυρίως λόγω οικονομικών ανησυχιών και των προβλημάτων των άλλων. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις δέσμευσης, καθώς το περιβάλλον δεν σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά. Μην αποφεύγεις τις ευθύνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, φέρνει μία πιο εύθυμη διάθεση στα προσωπικά σου ενώ το τρίγωνό της με τον Β. Δεσμό, θα σημάνει μία νέα ερωτική περιπέτεια ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί τον Μάιο! Ανακαλύπτεις νέες επιθυμίες και ξυπνά ένας νέος πόθος! Αν είσαι σε σχέση, το ερωτικό παιχνίδι που γίνεται ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου, σας φέρνει πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενέργειά σου στρέφεται τον εργασιακό τομέα και είναι εβδομάδα συζητήσεων, επαφών και αποφάσεων προκειμένου να βελτιώσεις το υπάρχον κλίμα! Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες ανάσας και βλέπεις ότι οι κόποι σου αποδίδουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει έντονες εξελίξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να σε απασχολεί, ενώ μια επαγγελματική υπόθεση δείχνει να προχωρά πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενες. Οι κοινωνικές σου επαφές παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όπως και κάποιες νέες γνωριμίες. Πρόσεξε όμως την επικοινωνία, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Στα ερωτικά, τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες, γι’ αυτό απόφυγε να αφήσεις το συναίσθημα να κυριαρχήσει της λογικής. Προσοχή απαιτείται και σε ταξίδια ή μετακινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ευνοημένος στα αισθηματικά σου θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πιο συγκεκριμένα κοντά στις 2-5 Ιουλίου όπου σε επηρεάζει θετικά το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου, που φέρνει συζητήσεις και συναντήσεις ερωτικές, που θα φέρουν σταθερότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Το σαββατοκύριακο, οι πρωτοβουλίες σου και οι κινήσεις σου, θα φέρουν αέρα αλλαγής στα αισθηματικά σου πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί 17-22 Ιουλίου, αν είσαι ελεύθερος διεκδικείς και κατακτάς κάτι που το θέλεις πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη εξομαλύνει το κλίμα στην εργασία και προωθούνται τα επαγγελματικά σου σχέδια με τρόπο ομαλό! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα ευνοεί τα εμπορικά συμφωνητικά!

♌ Λέων

Γενικά

Η επικοινωνία με το περιβάλλον σου βελτιώνεται αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης από τον Καρκίνο έχει δυο όψεις και την καλή και την επεισοδιακή καθώς εστιάζει την προσοχή σου σε ένα αρκετά δύσκολο συναισθηματικό ζήτημα. Αν αφορά την οικογένεια θα χρειαστεί να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και σε μερικές περιπτώσεις, να εξαντλήσεις την υπομονή σου . Πολλά από όσα συμβαίνουν αφορούν τα οικονομικά σου, την εξέλιξη τους ή μια αλλαγή στην από εδώ και πέρα πορεία του εισοδήματος και των οικονομικών συμφερόντων. Συναισθηματικά είναι λίγο αδύναμες οι μέρες, κοινωνικά έχουν όμως περισσότερο ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους ωραίες μέρες για τα αισθηματικά, νιώθεις ότι φεύγει το μαύρο σύννεφο από πάνω σου και η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει την επιβεβαίωση και την εκπλήρωση που περίμενες. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για φλερτ, διασκέδαση, νέες γνωριμίες. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, ευνοείται ένα ταξιδάκι ή μία νέα δραστηριότητα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κυριαρχεί ένα φορτικό και πιεστικό κλίμα, κάποιοι συνάδελφοι δεν σε καλοβλέπουν αλλά σου στήνουν παγίδες, όπου εσύ πρέπει να προφυλαχτείς άμεσα. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και λαμβάνεις μηνύματα χαροποιητικά!

♍ Παρθένος

Γενικά

Οι μέρες αυτές ενισχύουν την τάση σου για πρόοδο και τονίζουν τη δημιουργική σου έκφραση. Η εβδομάδα θα σε γεμίσει αισιοδοξία, αλλά και θα φέρει ανταγωνισμό και οργανωμένη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου. Η συμπεριφορά των άλλων θα επηρεάσει την τύχη και την αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σου. Η ανάγκη σου να νιώσεις ερωτευμένος παραμένει ανεκπλήρωτη, γι’ αυτό μην στηρίζεσαι σε φανταστικά σενάρια, αλλά υποστήριξε τη φυσική ροή των γεγονότων. Επίσης, να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη, σε βοηθούν να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου και βελτιώνει το επικοινωνιακό κλίμα με τον σύντροφο ή με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου! Το τρίγωνο Ερμή/Κρόνου ευνοεί αυτή την εβδομάδα εσένα που έχεις γεννηθεί 2-8 Σεπτεμβρίου, όπου παίρνεις κάποιες θετικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, ή λύνεται μία παρεξήγηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις ή μεγάλες μεταβολές αυτή την εβδομάδα. Αξιοποιείς προτάσεις και ευκαιρίες του παρελθόντος και είσαι σε κατάσταση αναμονής. Στον οικονομικό τομέα ευνοούνται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις που θα φέρουν μία ανακούφιση σε βάθος χρόνου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι μέρες αυτές ευνοούν την αποκατάσταση παρεξηγήσεων και ζημιών που προέκυψαν νωρίτερα τον μήνα. Η συνεννόηση στον επαγγελματικό χώρο βελτιώνεται, όπως και η διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, με νέες παρουσίες που προκαλούν το ενδιαφέρον σου. Οργανώσου καλά, καθώς θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά αυτή την περίοδο. Πρόσεξε να αποφύγεις εκνευρισμούς και απροσεξίες, ώστε να διατηρήσεις την ισορροπία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι βέβαιο ότι δημιουργεί μία φορτική, πιεστική αλλά μεταμορφωτική ατμόσφαιρα στα προσωπικά σου αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου όπου επηρεάζεσαι άμεσα! Έφτασε ο καιρός να απομακρύνεις μία τοξική παρελθοντική σχέση! Για σένα που είσαι Ζυγός και έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο η εβδομάδα είναι εξαιρετική για ερωτικά ραντεβού και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια σημαντική ικανοποίηση στα οικονομικά σου θα λάβεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ. Σκέψεις, συζητήσεις και συμφωνητικά θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία τις ημέρες που ακολουθούν! Στα επαγγελματικά σου, ο Άρης από τον Καρκίνο συνεχίζει να σε θέτει σε εγρήγορση!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις ή να πραγματοποιήσεις μία από τις μεγάλες σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, αν δεν κινηθείς με εξυπνάδα, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε δυσάρεστες καταστάσεις ή παγιδευμένος σε κάτι από το οποίο θα χρειαστεί χρόνος για να ξεφύγεις. Η ανησυχία και η νευρικότητα εντείνονται, ενώ δέχεσαι πίεση από άτομα που επηρεάζουν τη ζωή σου στο παρασκήνιο. Η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει εμπόδια, καθώς το συναισθηματικό φορτίο των αγαπημένων σου ανθρώπων γίνεται βαρύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου και είσαι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος στον αισθηματικό τομέα, για το τί ακριβώς θέλεις, τι αξίζεις … Αυτή την εβδομάδα γίνονται και κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου που σου προσφέρουν δύναμη, σιγουριά και σταθερότητα! Αν δεν έχεις σχέση, είναι φανερό ότι με την εξωστρέφεια και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κάνεις την κατάλληλη επιλογή συντρόφου αυτό τον καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε τρίγωνο με τον Β. Δεσμό, συμβάλουν αυτή την εβδομάδα στην ανάπτυξη ενός νέου εργασιακού σχεδίου που θα σου αποφέρει καλά χρήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες επεισοδιακά γεγονότα, με τα γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο με ταχύτητα. Ο Δίας από τους Διδύμους μπορεί να φέρει μια νίκη, αλλά συνοδεύεται από ευθύνες και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Η εργασία σου απαιτεί πολύ τρέξιμο και το άγχος για τα οικονομικά σου είναι έντονο. Φρόντισε να αποφύγεις διενέξεις, καθώς η ένταση μπορεί να προκύψει εύκολα. Στα ερωτικά σου, οι καταστάσεις θα είναι ρευστές και μεταβαλλόμενες, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να κρατήσεις την ελευθερία σου, αποφεύγοντας έτσι τις ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έλκεις αυτό που θες, έχεις τις κατακτήσεις σου και επιθυμείς να γευτείς ένα νέο ερωτικό πειρασμό που σε εξιτάρει … σίγουρα το διασκεδάζεις και απολαμβάνεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, που σε βοηθά με κάθε τρόπο να ανανεωθείς! Λίγο προσοχή στην επιπολαιότητα, ιδιαίτερα αν είσαι σε μία σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, γίνονται κάποιες μυστικές συζητήσεις που θα δώσουν λύση στα προβλήματά σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν φόβοι και ανασφάλειες, για μία ανοιχτή οικονομική υπόθεση από το παρελθόν σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι μέρες αυτές είναι γεμάτες περιστατικά και νεύρα, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική και προπαρασκευαστική. Υπερασπίσου μια συνεργασία και προτείνε κάτι που θα ενθουσιάσει τους άλλους. Ο Άρης απέναντί σου στον Καρκίνο σηματοδοτεί την επίτευξη ενός νέου κοινωνικού στόχου ή ακόμα και ενός ταξιδιού που επιθυμούσες. Παράλληλα, καθαρίζει τον ορίζοντά σου, προσφέροντάς σου ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, τα οποία δεν είχες καταφέρει να τακτοποιήσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι αδιάφορη για τα αισθηματικά σου, αλλά είναι φανερό ότι είσαι εκνευρισμένος και δεν έχεις ξεχάσει κάποια πράγματα που έχουν μεσολαβήσει το περασμένο διάστημα. Κλείνεσαι στο καβούκι σου, αφήνεις τους πόθους σου κρυφούς και ανομολόγητους! Πιο ευχάριστο αναμένεται το κλίμα από το Σαββατοκύριακο όπου το εξάγωνο Άρη/Ουρανού προσφέρει δραπέτευση από τα δύσκολα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν μπορώ να πω ότι οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου είναι ήρεμες, αρμονικές ή όπως θα τις ήθελες, άλλωστε υπάρχει κόντρα και αντιδικία με το περιβάλλον σου και τους συνεργάτες σου αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές ή μεγάλες εξελίξεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα απαιτεί προσοχή, αλλά προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για πρόοδο και επέκταση. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο βελτιώνονται, με περισσότερες επιτυχίες στην επικοινωνία και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Υπάρχουν μικρές διευκολύνσεις στα οικονομικά σου, καθώς και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας ή ερωτικής κατάκτησης. Η καθημερινότητά σου θα κυλήσει ταχύτερα, αν και θα υπάρχει κάποια νευρικότητα κατά διαστήματα. Αλλάζουν επίσης ορισμένες καταστάσεις γύρω σου που σχετίζονται με τις οικονομικές ή κοινωνικές σου βλέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η κατάλληλη στιγμή για φλερτ, κοινωνική δικτύωση και επαφή με νέους ανθρώπους προκειμένου να ανοίξεις τον κύκλο σου και να έλξεις κοντά σου ανθρώπους που μπορεί να έχουν «υποψηφιότητα» για μία μελλοντική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος αξιοποίησε αυτή την μοναδική ευκαιρία! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, το παιχνίδι, το χιούμορ και οι νέες δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να σπάσει ο πάγος στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την κορυφή του ωροσκοπίου σου φέρνουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Ευνοούνται επαγγελματικές συναντήσεις, επαφές, αλλά και μία οικονομική συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα και θα σε ανταμείψει!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή η περίοδος θα σου προσφέρει υποστήριξη σε πολλούς τομείς, με την εργασία και την κοινωνική ζωή να παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Οι μέρες βοηθούν να διασαφηνίσεις αμφισβητήσεις και να αποκτήσεις καλύτερες καταστάσεις στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις. Παραμένεις τυχερός στα αισθηματικά, αλλά ενδέχεται να έχεις να πληρώσεις κάποιο τίμημα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, αποφεύγοντας βιαστικές αποφάσεις. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά αν συναντήσεις ανθρώπους που δεν συνεννοούνται ή περίεργες καταστάσεις, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεφεύγουμε για λίγο από το ρομαντικό συναισθηματικό κλίμα και αυτή την εβδομάδα βλέπεις πιο μακροπρόθεσμα τα αισθηματικά σου, αναζητώντας καλύτερες προοπτικές και πιο σταθερές βάσεις! Γίνονται κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θέτεις – για καλό – τα όρια σου! Αν δεν έχεις σχέση, αξιολογείς πιο λογικά και πρακτικά τον έρωτα και τα νέα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθά να ενισχύσεις τις κοινωνικές επαφές που θα βοηθήσουν στην ανέλιξη της καριέρας σου. Πρόβαλε τον εαυτό σου, την εργασία σου, τις ικανότητές σου και περίμενε ότι αυτή την εβδομάδα θα λάβεις ανταπόδοση ή και εκτίμηση για ότι έχεις κάνει! Η εβδομάδα φέρνει και ενδιαφέρουσες προτάσεις ή επαφές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ