Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (14/10 - 20/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου έρχεται σαν ένα εκρηκτικό φεγγάρι γεμάτο εντάσεις. Η σύνοδος με τον Χείρωνα αποκαλύπτει πληγές που κρύβονται βαθιά μέσα μας, ενώ το τετράγωνο με τον Άρη λειτουργεί σαν σπίθα που αναζωπυρώνει τα πάθη. Οι ενέργειες είναι δυνατές και ακαταμάχητες, ειδικά για τα τρίτα δεκαήμερα, περίπου στις 22 ως 26 μοίρες, όπου τα γεγονότα εκδηλώνονται δυναμικά. Η επιρροή του Χείρωνα φέρνει θεραπείες και αποκαλύψεις, αλλά το τετράγωνο με τον Άρη απαιτεί προσοχή στις συγκρούσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις.

♈ Κριός

Γενικά

Είναι πολύ σημαντική η εβδομάδα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου και να κάνεις μια βαθιά εκκαθάριση στις σχέσεις σου. Μπαίνεις στον τελευταίο κύκλο του χρόνου που θα παγιώσει το νέο κλίμα και το νέο ήθος του χαρακτήρα σου αλλά και το νέο ύφος των σχέσεων σου. Η καθημερινότητά σου προβλέπεται κουραστική με αντιθέσεις και διαφωνίες και εκνευριστικά ελλειμματικά στα οικονομικά. Ωστόσο, οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο όπως και δημιουργικές δραστηριότητες αυτή την εποχή των μεγάλων δυσκολιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο, είναι το σύνθημα της εβδομάδας στα αισθηματικά … Μην κάνεις ανασκαφές στο παρελθόν, θυμώνοντας και εξαπολύοντας ευθύνες. Μη βιάζεσαι να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Μία σχέση περνάει κρίση και αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν οι εξελίξεις εκείνες που θα σου δώσουν το μήνυμα αν θα μπορέσετε να είστε μαζί ή αν θα χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η βιασύνη και η παρόρμηση μπορούν να σταθούν σημαντικό εμπόδιο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στους καβγάδες με συνεργάτες, μην τροχίζεις τα νύχια για καβγά και μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Νέες συμφωνίες ευνοούνται. Στα οικονομικά το ρίσκο θα έχει δυσάρεστες συνέπειες, αξιοποιείσαι την οικονομική εύνοια που υπάρχει χωρίς να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα φέρνει η Πανσέληνος της εβδομάδας που μπορεί να προετοιμαστεί μια προοδευτική βελτίωση ή να ξεκινήσει να ξεκινήσει από την αρχή. Παρέμεινε προσεκτικός και μην αφήνεις στην τύχη οικονομικές εκκρεμότητες. Έχε υπόψη ότι τυχόν επαγγελματικές εκτιμήσεις απαιτούν προνοητικότητα και καλή διαχείριση. Το στενό περιβάλλον θα αποτελέσει εστία έντασης και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε πιέσουν προκειμένου να ανταποκριθούν στα αιτήματά τους. Η διεκδίκηση ενός οικονομικού σου στόχου πρόκειται να ανεβάσει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην καθημερινότητά σου. Δείξε πιο ψύχραιμος στις κινήσεις σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα αισθηματικά σου! Μία σχέση ξαφνικά σπάει, ή ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε προσεγγίσει αλλά εσύ φαίνεται ότι έχεις αλλάξει διαθέσεις ή συναισθήματα. Μία αιφνίδια γνωριμία αναμένεται να φέρει δυνατά ρίχτερ αλλαγών στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις προσωρινά ότι είσαι σε ένα αδιέξοδο γιατί λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις που σε αποσυντονίζουν και σε αγχώνουν. Στα οικονομικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις και καλές προοπτικές για να δεις αυτή την περίοδο άνοδο!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου είναι δημιουργική, επεκτατική και αναθεωρητική. Σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και να πάρεις τις αποφάσεις σου για τις θέσεις σου. Σε αυτή τη γενικότερη δύσκολη εποχή, προσπάθησε να απεξαρτηθείς από οικονομικές εκκρεμότητες και να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου χωρίς να αφήνεις το πείσμα ή τον εγωισμό να σε κατευθύνει. Οι απόπειρες να διαμορφώσεις μια σωστή σχέση με κάποιους ανθρώπους φαίνεται ότι καρποφορούν από εδώ και πέρα. Θα λάβεις μηνύματα για αλλαγές που θα έρθουν πολύ γρήγορα γρήγορα στο εργασιακό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη την Πέμπτη αναμένεται να προσφέρει μία πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα στα αισθηματικά! Ξυπνά και πάλι η επιθυμία για συντροφικότητα αλλά και για περιπέτεια στον τομέα των σχέσεων. Απολαμβάνεις στιγμές και εκπληρώνεις μία επιθυμία που την ήθελες καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνηγάς όνειρα και σχέδια επαγγελματικά, σου είναι πιο εύκολο να ελιχθείς και να πετύχεις αυτό που θέλεις, έστω και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου εκνευρίζεσαι, θυμώνεις και αισθάνεσαι ότι μόνιμα πρέπει να δίνεις … Προσοχή σε καβγάδες για χρήματα με άτομα που συνεταιρίζεσαι!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει έμφαση σε οικονομικά άγχη αλλά και εκδοχές να βρεθούν λύσεις στα αντίστοιχα προβλήματα. Η Πανσέληνος της εβδομάδας επιστρατεύει την προσοχή στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Χρειάζεται μόνο να αναδιοργανωθείς ψυχολογικά και πρακτικά και να πεις και τους δικούς σου ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα, η εργασία έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές ή ασφαλιστικές δικλείδες. Γενικότερα, τις μέρες αυτές απέφυγε κάθε είδους υπερβολή στη δική σου συμπεριφορά και προπάντων απαισιόδοξες σκέψεις. Όσοι ταλαιπωρηθήκατε το καλοκαίρι, αποφασίστε τώρα να βάλετε μια τάξη για τη βελτίωσή της ζωής σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας καλά κρατεί και αυτή την εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, φέρνουν αιφνίδιες εκπληρώσεις ονείρων , επιθυμιών, δημιουργώντας ένταση που την αξιοποιείς τρυφερά, ρομαντικά και απόλυτα ζεστά! Νιώθεις ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί μπελάδες έρχονται αυτή την εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Καρκίνε. Η πανσέληνος από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο σου σε παιδεύει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Κόντρες στο χώρο της δουλειάς σου ανατρέπουν τα δεδομένα … Μην μπλέκεις σε διαξιφισμούς, δεν σε παίρνει και δεν σε συμφέρει! Στα οικονομικά είσαι αρκετά ευάλωτος.

♌ Λέων

Γενικά

Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και να βοηθήσεις περισσότερο τον εαυτό σου να προσαρμοστείς στις καινούργιες συνθήκες της ζωής σου αυτό το φθινόπωρο. Σε μια εποχή ασάφειας, προσανατολίσου χωρίς εκνευρισμούς και βιαστικές αποφάσεις. Σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο, δέξου εσύ τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιος ότι και οι άλλοι θα σε δεχτούν. Ιδιαίτερες εντάσεις παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου κάποιες σχετίζονται με την προώθηση ενός δημιουργικού σου σχεδίου. Δείξε συνέπεια στις υποσχέσεις σου. Μεταβατικά είναι τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή με μερικές καλές στιγμές και απολαύσεις, με αφορμή την Πανσέληνο της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού σε απελευθερώνει από προβλήματα και σου δίνει απαντήσεις στην αισθηματική σου ζωή, μετά από ξαφνική επικοινωνία που θα έχεις! Έστω και αν πικράθηκες το τελευταίο διάστημα, μπορείς να φιλοσοφήσεις τα πράγματα διαφορετικά και να δεις τελικά τί σου αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αγχώνεσαι μετά από ειδήσεις και αλλαγές που γίνονται τώρα, είσαι όμως αρκετά δυνατός, δέχεσαι σημαντικά στηρίγματα και υποστήριξη, επομένως προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, χωρίς να αντιδράς! Στα οικονομικά σου νιώθεις σιγουριά και εξασφάλιση, μία αγορά σε βοηθά να νιώσεις όμορφα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αρκετή υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σου καθώς μπορεί να βλάψει και το συμφέρον αλλά και την ψυχική σου ισορροπία. Η Πανσέληνος σε προειδοποιεί να μην είσαι απερίσκεπτος στην οικονομική διαχείριση και να μην καταφεύγεις σε εύκολες λύσεις που εντείνουν τις εξαρτήσεις και αυξάνουν τα χρεωστικά σου υπόλοιπα. Έλεγχε τι λες ή τι αποφασίζεις ή τι συμφωνείς με τους τρίτους. Πρόσεχε όταν οδηγείς αλλά και όταν διαφωνείς με κάποιους ανθρώπους για σημαντικούς λόγους. Η κινητικότητα και η εργασία δεν θα σου λείψουν, αλλά παράλληλα θα γίνουν και αιτία κούρασης. Ερωτικά πετυχαίνεις το σκοπό σου, ο οποίος όμως συνεπάγεται ένα μεγάλο κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιφνίδιες ερωτικές επικοινωνίες σε κάνουν να αλλάζεις άποψη και τακτική στα αισθηματικά σου. Εκεί που ένιωθες ότι κάτι είναι τελειωμένο, δίνεται μία ευκαιρία ακόμα, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι γλυκά, ονειρικά κάνοντας σχέδια για την πορεία! Το ερωτικό πάθος είναι έντονο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος για τα οικονομικά, για τις οφειλές, για τις υποχρεώσεις προς τρίτους και καβγάδες για λεφτά επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Νιώθεις ότι τα συμφέροντά σου θίγονται και προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τα δικαιώματά σου! Στα επαγγελματικά έχεις τις ιδέες και τις επαφές που θα σου προσφέρουν διέξοδο και λύση. Μία επαφή με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό παρελθόν, δίνει λύση και βοήθεια!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η περίοδος των φετινών σου γενεθλίων είναι λιγότερο δύσκολη από την αντίστοιχη περσινή. Η Πανσέληνος της Πέμπτης στον Κριό αναδεικνύει έντονα την ανάγκη σου να αναπτύξεις κάποια οικονομική δραστηριότητα, αλλά οι συνθήκες ακόμα δεν πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τα ταλέντα σου. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα προβλήματά σου και μην βιάζεσαι να αποφασίσεις κάτι που θα δημιουργούσε νέες περιπλοκές στα ερωτικά σου. Για εσένα που περνάς δύσκολα στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να εντοπίσεις την αιτία του κακού ή βρες μια καινούργια ασχολία. Θα πρέπει να φανείς πιο δοτικός στους συνεργάτες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με μία Πανσέληνο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, ο τομέας των σχέσεων βρίσκεται σε μία εβδομάδα κρίσης και καβγά για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ… Νιώθεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει, δεν έχει μέλλον ή εξέλιξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρόλο που δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, διανύεις μία εβδομάδα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις, που οι άλλοι στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σου και εσύ επιμένεις και αντιδράς, καβγαδίζεις αλλά και αγανακτείς! Πάρ' το αλλιώς και σκέψου τι σε συμφέρει! Στα οικονομικά αναμένονται ξαφνικά έσοδα αλλά και .. έξοδα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η ψυχολογική σου κατάσταση λόγω και της Πανσελήνου της Πέμπτης, δεν είναι άσχημη, αλλά η επιστράτευση που εξασκεί ο επαγγελματικός τομέας λόγω εξελίξεων είναι αρκετά σκληρή. Θα πρέπει να κινηθείς διαλλακτικά, προσεκτικά αλλά και αποφασιστικά χωρίς να αναβάλλεις κάτι που πρέπει να κάνεις τώρα. Είναι ο μόνος καλός μήνας που έχεις για να βρεις λύσεις γιατί μετά θα ακολουθήσουν τρεις δύσκολοι μήνες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποίησε το εγγύς μέλλον των οικονομικών σου, βρες ώρες για να ξεκουράζεσαι και να ενημερώνεσαι. Ανταποκρίσου στην ερωτική σου ζωή αλλά με μέτρο. Μην εμπλέκεσαι σε συναναστροφές που μπορεί να σε απογοητεύσουν και μην κλείνεις επαγγελματικές συμφωνίες που δεν έχουν εγγύηση επιτυχίας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη έως και την Πέμπτη στο ζώδιο σου σε αντίθεση με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέρει μία ωραιότατη, αιφνίδια εξέλιξη στα αισθηματικά σου που αποτελεί την έκπληξη της εποχής! Αυτό που έλεγες «εγώ ποτέ» «αποκλείεται να μου τύχει» «δεν παίζει να γίνει» έρχεται για να σε κάνει να πεις … « δεν έπρεπε να λέω μεγάλα λόγια»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος για τα επαγγελματικά έχεις αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο. Στην εργασία επικρατεί αταξία και ταραχή, ενώ αισθάνεσαι ότι το προσπαθείς πολύ, χωρίς να αμείβεσαι τα προσδοκώμενα, το γεγονός αυτό σε θυμώνει αρκετά αυτή την εβδομάδα! Αποστασιοποιείσαι λίγο από την ένταση των ημερών και σκέψου λογικά κάποια πράγματα.

♐ Τοξότης


Γενικά

Ο Οκτώβριος είναι σαφώς πιο ευνοϊκός μήνας από τον Σεπτέμβριο και έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Δημόσιες εμφανίσεις, συμφωνίες με τρίτους και διακανονισμοί ευοδώνονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας της Πανσελήνου. Ακόμα και η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά. Παρόλα αυτά, συνέχισε να είσαι προνοητικός στην οικονομική σου διαχείριση και στις εξαρτήσεις που δημιουργείς. Φρόντισε να είναι όσο το δυνατό μικρές σε κόστη ή σε υπόλοιπα. Συνέχισε να έχεις υπομονή, αντοχή και ευσυνείδητη εργατικότητα. Αυτά θα αποδώσουν, έστω και καθυστερημένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικό πάθος φέρνει στην ζωή σου η Πανσέληνος στον Κριό, η οποία και σε συναρπάζει με τις αισθηματικές εξελίξεις που τώρα κορυφώνονται και σε κάνουν να φλέγεσαι από πόθο! Μία ερωτική ιστορία ξυπνά όλες τις αισθήσεις σου, μαζί περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και είσαι στα καλύτερά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, αγχώνεσαι, πιέζεσαι , προβληματίζεσαι και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες σου εγγυώνται καλύτερες μέρες στα επαγγελματικά!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα της Πανσελήνου βοηθά στην ανάδειξη των ικανοτήτων σου και την ευόδωση των προσπαθειών σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με μορφή προειδοποίησης. Τώρα που ο Άρης βρίσκεται απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ανεφοδιαστείς εκεί που έχεις καταναλωθεί ή έχεις από καιρό διάφορες ελλείψεις. Τυχόν επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητές σου. Μην υποτιμάς την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην κάνεις αντίπαλους ανθρώπους που έχουν αποδείξει το πείσμα και τη δύναμή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικό δίκτυο, αναμένεται να αποτελέσει την έκπληξη της εποχής, για σένα που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση, η γκρίνια και η μουρμούρα σου αναμένεται να προκαλέσουν μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου και στην συνέχεια να μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον αυτή την εβδομάδα, θίγεσαι και αντιδράς, όμως είναι απαραίτητο να γλιτώσεις τον καβγά. Ξέρεις εδώ και καιρό ότι κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων που συνεργάζεσαι δεν είναι οι δέουσες. Κάνε την δουλειά σου χωρίς να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις ότι κάποιοι θα αλλάξουν χαρακτήρα! Στα οικονομικά η εβδομάδα έχει αναποδιές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Σε επεισοδιακή φάση βρίσκεται η αισθηματική σου ζωή. Ένας ξαφνικός έρωτας, μία απρόσμενη διαφωνία με τον σύντροφό σου ή ακόμα και το κλείσιμο κύκλου μιας μακρόχρονης σχέσης είναι μέσα στα αντιφατικά και απρόβλεπτα σενάρια της εβδομάδας. Η Πανσέληνος οξύνει κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν αφήσεις τα γεγονότα να δείξουν το χαρακτήρα τους. Υπερασπίσου τις συνεργασίες που αξίζουν και κάνε τις δέουσες υποχωρήσεις προκειμένου να συντηρήσεις τα συμφέροντά σου. Σημαντικό το διάστημα για τις κοινωνικές σου επαφές και γενικά για την συναισθηματική έκφραση αλλά και ενδεχομένως και την ερωτική δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ενθουσιώδη νέα γνωριμία αναμένεται να σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα και θα ξυπνήσει μέσα σου τον σπινθήρα για να κάνεις νέα πράγματα … Σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από αυτή την Πέμπτη! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, αξιοποίησε την εβδομάδα για να εκπλήξεις το ταίρι σου, τα αποτελέσματα θα είναι όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βιαστικές αποφάσεις και οι λεκτικές κόντρες μπορούν να σταθούν εμπόδιο αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά! Σίγουρα το κλίμα θα είναι τεταμένο στην εργασία, θα υπάρξει μία αναταραχή που θα σε προκαλέσει, συγκεκριμένα εσύ όμως δεν θα βγεις χαμένος. Στα οικονομικά λαμβάνεις μία ανταμοιβή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Φρόντισε να μην κουράζεσαι με προβλήματα άλλων, υπερασπίσου την εργασία σου και προφύλαξε την ψυχική και σωματική σου κατάσταση. Η οικονομική σου βελτίωση απαιτεί προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες και θα το συνειδητοποιήσεις χάρη σε αυτήν την Πανσέληνο, τόσο στην τακτική σου μέχρι σήμερα όσο και στους προγραμματισμούς σου επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Προστατέψου από ανθρώπους που σχολιάζουν ή που σε φθονούν και παρέμεινε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και περισσότερο ομοϊδεάτες σου. Παρέμεινε συνεργάσιμος με τον σύντροφό σου και απέφυγε τα πείσματα, τα καπρίτσια και τις αδικαιολόγητες εξαφανίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι στα καλύτερά της αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα ως την Πέμπτη! Φεύγουν οι φόβοι, οι αναστολές, αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο στο συναίσθημα, ξεφεύγεις από τους κανόνες που θέτεις στον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό και ζεις ωραίες στιγμές στο πλευρό του ανθρώπου που ξυπνά την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Κριό, που φέρνει έξοδα αναπάντεχα, αλλά και καβγάδες για χρήματα. Σίγουρα όμως και η διάθεση η δική σου θα είναι αρκετά επιπόλαιη στην διαχείριση χρήματος και αυτό είναι κάτι που οφείλεις να το προσέξεις! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κάποιες αιφνίδιες προτάσεις που σε παρακινούν να τολμήσεις σε ένα νέο σχέδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ