Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας: «Ο Άρης έκλεψε το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, τη νίκη των “κιτρινόμαυρων” καθώς και τις ευκαιρίες του Γιάννη Κωνσταντέλια που θα μπορούσαν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Φιλοξενούμενος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Bεροιώτης κόουτς αρχικά ανέφερε: “Το… κατσικάκι που κουτσαίνει είναι ο Παναθηναϊκός που φαίνεται ότι χάνει πόντους ακόμα και από τους μικρομεσαίους, οπότε φαντάζομαι ότι μπορεί το ίδιο να συμβεί και στα ντέρμπι”.

Προσθέτοντας για το παιχνίδι: “Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, ήταν μία ομάδα που δημιούργησε φάσεις, αλλά δεν έκανε το γκολ. Ο Κωνσταντέλιας δημιουργεί, αλλά όπως και στη Γαλατά μπορούσε να είχε σκοράρει 3 γκολ, αλλά δεν τα έκανε. Ο ΠΑΟΚ είχε το ημίχρονο του και ο Άρης έκλεψε το αποτέλεσμα με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μανού”.

Για τους Βέλεθ – Μιχαηλίδη: “Απαγορεύεται να τρώνε τα στόπερ σου κίτρινη κάρτα στο 20λεπτο, μετά βγαίνεις εκτός και είσαι αιχμάλωτος για το επόμενο παιχνίδι και δεν μπορείς να παίξεις όσο δυνατά θα ήθελες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ