Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμόγελα στον ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 3.200 Ημαθιώτες στις κάλπες

Μεγάλη ικανοποίηση φέρνει στους επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής, η μεγάλη συμμετοχή στα εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. 

Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες πολίτες στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας σπεύδουν στις κάλπες και ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα για επιλογή του νέου αρχηγού. Η διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα. 

Σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ημαθίας Σάββα Τσιχλακίδη, αυτήν την ώρα πάνω από 3.200 άτομα έχουν ψηφίσει, ενώ έχει δοθεί μια ώρα παράταση, εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης. 

Να σημειωθεί πως στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2022, είχαν ψηφίσει 2.308 άτομα στην Ημαθία. Μιλάμε για μια αύξηση τουλάχιστον 20%. Αυτό που έχει φέρει ακόμη πιο μεγάλη ικανοποίηση είναι η επιστροφή πολλών προοδευτικών πολιτών από άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς.

5 σχόλια:

  1. Όλα τα ζα στις «κάλτσες»!!! «Λεφτά υπάρχουν»!!!! Κοντή μνήμη έχετε όλοι όσοι ψηφίσατε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χαμόγελα είναι για όλες τις εγχώριες μαριονέτες του Κλάους Σβαμπ φόρουμ του Νταβός!! ( Κούλη, Ντόρα, Τσίπρα, Άννα, Δούκα, Γιωργάκη και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που είναι όλοι μια οργάνωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ 5.000. ΑΡΕ ΜΠΙΦΤΕΚΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεβάζεις Βεροιωτη φωτογραφία με 3 άτομα τα οποία δεν μας λες τα ονόματα τους και τι δουλειά κάνουν...και η πλάκα είναι ότι επαναλάμβανεις να ανεβάζεις αυτά τα πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα να πούνε. Κουρασες φιλικά πάντα στα λέω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ