Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βραβεύτηκαν διακριθέντες αθλητές, μαθητές και πολίτες από τον δήμο Βέροιας


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια της πόλης

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή απονομής επαίνων σε διακριθέντες αθλητές και μαθητές του δήμου Βέροιας, μια εκδήλωση που περιλαμβάνεται κάθε χρόνο στο πρόγραμμα εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2024, βραβεύτηκαν αθλητές, ομάδες και προπονητές της πόλης μας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες, μαθητές της Γ' Λυκείου των σχολείων του δήμου Βέροιας (τρεις πρώτοι σε κάθε κατεύθυνση), που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και συνδημότες μας που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, είτε μέσω του εθελοντισμού, είτε μέσω κοινωνικών ή φιλανθρωπικών δράσεων.






Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος τίμησε τις παιδιάτρους, Αγγελική Δημάκου και Σταυρούλα Παπαχατζή. Οι δύο διακεκριμένες παιδίατροι της Βέροιας, συμμετείχαν το καλοκαίρι σε εθελοντική αποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη, όπου, σε συνεργασία με την Επισκοπή Τολιάρας και Ν. Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας, συμμετείχαν σε ανθρωπιστική αποστολή, παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε παιδιά στην πόλη Τουλεάρ. Παράλληλα εργάστηκαν για την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των τοπικών κοινοτήτων σε θέματα υγείας, όπως η πρόληψη ασθενειών και η βελτίωση της υγιεινής.

Μαζί τους και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας καὶ Νοτίου Μαδαγασκάρης Πρόδρομος, που ευχαρίστηκε τους Βεροιώτες για την συμβολή ανταπόκρισή τους στη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά για την ενίχσυση της αποστολής και την δημιουργία υποδομών.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, τίμησε τον αθλητή του Σωματείου ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας Δημήτρη Ζησίδη, που διακρίθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ενώ τιμήθηκαν και οι προπονητές του, Μιλτιάδης Κυριακίδης και Παναγιώτης Αργυράκης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και μαθητών από τους βουλευτές Ημαθίας, περιφερειακούς συμβούλους, αντιδημάρχους, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, διευθυντές εκπαίδευσης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:
























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ