Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιάδης: «Στηρίζω τον Χάρη Δούκα»

Άρχισαν να τοποθετούνται δημόσια τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου. 

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει «κόκκινο» και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, χιλιάδες πολίτες από τους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας αναμένεται να κατακλύσουν τα εκλογικά τμήματα και να «σταυρώσουν» τον υποψήφιο που επιθυμούν.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βοργιάδης, με ανάρτησή του στο facebook, ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Όπως δηλώνει, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει τα χαρακτηριστικά να ηγηθεί του κόμματος και να κυβερνήσει τη χώρα, κάνοντας πράξη το «μαζί» και βγάζοντας την Ελλάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Ήταν το 1981 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου σήκωνε τον ήλιο της Ελπίδας ψηλά και θυμάμαι αν και ήμουν μικρό παιδάκι 6 ετών , τραγουδώντας πήρα και τοποθέτησα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ , ήταν το βράδυ της μεγάλης ΝΙΚΗΣ.

Να πω, ότι ο πατέρας μου προέρχονταν από "ΔΕΞΙΑ" οικογένεια (παππούς-γιαγιά-θείοι-θείες μου) και ήταν ο μόνος που υποστήριζε ΠΑΣΟΚ, οπότε ήταν αρκετά δύσκολο γι' αυτόν να κάνει αυτό που έκανα, διότι εκείνα τα χρόνια υπήρχε έντονα ο πολιτικός φανατισμός.

Αργότερα συμμετείχα σε αγώνες μέσα από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ ως έφηβος και σήμερα είμαι μέλος του Τομέα Αγροτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια και έχοντας συμμετοχή σε Διοικητικά Συμβούλια φορέων (παράδειγμα , Αγροτικό Σύλλογο Ημαθίας όπου είχα την ιδέα της ίδρυσης του και προέδρευσα 4 έτη κ.α.) στα κοινά δηλαδή, απέφευγα να αναφέρομαι στην πολιτική μου ταυτότητα για λόγους διασφάλισης της αμεροληψίας , μη θέλοντας να δώσω τον όποιο κομματικό χρωματισμό.

ΣΗΜΕΡΑ όμως, ένιωσα την ανάγκη να αναφερθώ στα παραπάνω, γνωστοποιώντας τις θέσεις και απόψεις μου , ελπίζοντας ότι θα έρθει σύντομα η ΑΛΛΑΓΗ και η χώρα θα μπορέσει να μπει ξανά στο δρόμο της ευημερίας.

Πιστεύω στη συλλογικότητα (είμαι και αυτοδιοικητικός) και θεωρώ ότι ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε να δώσουμε ΤΕΛΟΣ στη φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι και στηρίζω για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Χάρη Δούκα, διότι πιστεύω ότι έχει τα χαρακτηριστικά να ηγηθεί του Κόμματος και να κυβερνήσει τη Χώρα, κάνοντας πράξη το "μαζί" και βγάζοντας την Ελλάδα από το οικονομικό αδιέξοδο, κερδίζοντας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο , για μια Ελλάδα ΝΕΑ!»

6 σχόλια:

  1. δεν χρειαζόταν αυτή η δήλωση του Βοργιάδη για να καταλάβουμε το ποιόν του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να εκλεγει ο Δουκας. Ετσι ο Μητσοτακης θα φύγει μόνος του όταν βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δούκας είναι χωρίς καμία πολιτική εμπειρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δούκας = κάπου στο πουθενά …. ανεπαρκέστατος ….


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω ρε αγώνες που έκανες λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα μην σκισεις κανένα καλσον ρε Βοργιάδη!!!!! Ασε μας ρε που θελεις και ΑΛΛΑΓΗ!!!!! Πάντως μας συγκίνησες. αααααααρε σα πέρααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ