Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιχλακίδης: «Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για το ΠΑΣΟΚ»

Μια ημέρα μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, στέλνει τα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του, καθώς και ένα ευχαριστήριο στους εθελοντές που εργάστηκαν για την εκλογική διαδικασία. Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας Νίκος Ανδρουλάκης για την επανεκλογή του. Συγχαρητήρια και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ για τον αγώνα και για την άψογη εκλογική διαδικασία που πρέπει να γίνει μάθημα για την κοινωνία και για αυτούς που σήκωσαν την πέτρα. 

Το ΠΑΣΟΚ έχει αγώνα μπροστά του με ενότητα και απόλυτο δημοκρατικό πνεύμα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντρόφους που εθελοντικά, αμερόληπτα και υποδειγματικά φέραν εις πέρας την διαδικασία. Πάμε μπροστά, πάμε ενωτικά, πάμε ΠΑΣΟΚ!

6 σχόλια:

  1. Oνειρα θερινής νυκτός ,καμμία καινούργια μέρα δεν ξημέρωσε.Το παρακμιακό ΠΑΣΟΚ ξαναέδωσε τα ρέστα του και έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΙΑ. ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καινούρια μέρα με τον παλιό ίδιο κυρ Νίκο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνε μάθε ορθογραφία και μετά πήγαινε πλατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βούτυρο στην φέτα ΤΗΣ Ν. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ κ μετά να μπορούν να μπουν σε εκλογές νόμιμα,αρε φυλακή που θέλετε,ριμαξατε την Ελλάδα κ μιλάτε κιόλας,μιζαδοροι,κλέφτες,ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ