Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιχλακίδης: «Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν την πορεία του ΠΑΣΟΚ»

Μόλις δύο 24ώρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και όλοι αναμένουν με αγωνία το εκλογικό αποτέλεσμα που θα κρίνει το μέλλον του κόμματος. Οι διεργασίες έχουν χτυπήσει «κόκκινο», με τους επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας να βρίσκονται σε «θέση μάχης» στα εκλογικά τμήματα που θα στηθούν σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. 

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν την πορεία του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε αισιόδοξος πως το κόμμα θα μπει σε τροχιά εξουσίας. Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική τοποθέτησή του:

«Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το ΠΑΣΟΚ και την πορεία του τα επόμενα χρόνια. Από τις σημαντικότερες μεταβατικές περιόδους που έζησε αυτό το λαογέννητο κίνημα που τόσο βαθειές ρίζες έχει στην κοινωνία που άντεξε, έπεσε και σηκώθηκε και να που θα έρθει η μέρα που θα ξανά γίνει κυβέρνηση.

Οποίος και να είναι ο πρόεδρος την επόμενη ημέρα εάν κατανοήσει την μετάβαση και τα σημεία των καιρών θα μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι ξανά το κόμμα της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.  

Δυόμιση χρόνια τώρα, αγώνας . Αγώνας θεσμικός με ζήλο, χωρίς εμπειρία, με υπομονή σε αυτούς που στάθηκαν απέναντι με θυμό, με υπομονή σε αυτούς που χωρίς να προσφέρουν ήθελαν το μικρόφωνο, με υπομονή σε αυτούς που τους ήταν τόσο εύκολο το να αμφισβητούν μεγάλες προσπάθειες , με υπομονή σε φίλους που περισσότερο αποδήμησαν παρά προσέφεραν στον αγώνα. 

ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ! Εγώ συντροφοι δεν κουράστηκα ακόμα! Και την επόμενη ημέρα το ΠΑΣΟΚ οποίος και να είναι ο πρόεδρος του θα με βρει εκεί στην πρώτη γραμμή! Γιατί εμείς είμαστε πρώτα ΠΑΣΟΚ».

18 σχόλια:

  1. 50 χρονια ΠΑΣΟΚ, σκανδαλα, μιζες, και 500 εκατομμυρια ευρω χρεος. Αφου κανενας τους μεχρι σημερα δεν ζητησε μια συγνωμη, ουτε και προκειται στο μελλον να γινει αυτο, θελω να ζητησω συγνωμη εγω. Πρωτα απο τα παιδια μου. Που αφου τα < ταισα παραμυθι > για ενα καλυτερο μελλον, σε μια χωρα με αξιοκρατια, δικαιοσυνη,υγεια, αξιοπρεπεια, ζουν το ονειρο αυτο τωρα πια, σε μια αλλη ακρη του πλανητη.Συγνωμη απο τους γονεις μου. Που μετα απο 40 χρονια εργασιας, ζουν με στοιχειωδη αξιοπρεπεια 15 μερες τον μηνα. Συγνωμη απο τους παπουδες μου. Που πιστεψαν καποτε και μετα απο οσα περασαν στην ζωη τους, ενα κομμα που θα εφερνε ενα καλυτερο αυριο για τα παιδια και τα εγγονια τους. Και ευτυχως πεθαναν νωρις. και δεν το ειδαν να εχει συγκυβερνησει, με αυτους που τους εστειλαν καποτε < κατασκηνωση στα νησια >.Συγνωμη απο αυτους που εχασαν τις οικονομιες μιας ζωης. Οταν πιστεψαν την διαφημιση της δεκαετιας του 80, και την προτροπη καποιον την δεκαετια του 90, να συμμετασχουν σε χρηματιστηριακες φουσκες. Συγνωμη γιατι ευχαριστησα τους < καλους φιλους > απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου. Οταν βοηθησαν να μειωθει η εθνικη κυριαρχια μου. Οσο και αν υποστηριζε ο μεγαλος ηγετης μου καποτε, οτι αυτη ειναι αδιαπραγματευτη. Συγνωμη απο τους χιλιαδες που εχασαν την ζωη τους, μη μπορωντας να αντεξουν καποιο μικρο χρεος. Οταν γνωστοι αεριτζηδες συνεχιζουν να κανουν σκι στην Ελβετια.Συγνωμη γιατι δεν μπορω να εξηγησω στους εναπομειναντες αγαθους συντροφους μου. Πως γινεται αυτοι και η χωρα τους να εχει χρεοκοπησει, και ολοι αυτοι που ψηφιζαν 50 χρονια, να ειναι παμπλουτοι.Συγνωμη απο ολους που προσπαθουν να τα βγαλουν περα, καθε μερα. Γιατι δεν τα < φαγανε μαζι > οπως προσπαθησε χωρις ντροπη να δικαιολογηθει καποιος. Μια και δεν ανηκαν ποτε σε κομμα Μαυρογιαλουρου. Και δεν βολευτηκαν με οποιοδηποτε τροπο. 50χρονια ΠΑΣΟΚ. Συγνωμη απο ολους. Γιατι με εκαναν < ζομπι >.Που με τον φραπε στο ενα χερι, και το κινητο στο αλλο, ψηφιζω πολιτικους του παραλογου. Που το μονο χαρακτηριστικο τους ειναι, Η ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Ενα κομμα που το αποτελουν ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ. Ενα κομμα ΙΕΚ προθυμων. Μας εταξαν καλυτερες μερες, και καποιοι απο αυτους εκαναν καλυτερες νυχτες. Ενα λαοπλανο κομμα, που με ψευτικες ελπιδες, λαικισμο, καταφεραν ολοι αυτοι οι αρχιτεκτονες της διαπλοκης, να καθιερωσουν την λογικη του ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ. Εκαναν την φιγουρα και τον τσαμπουκα, επικρατουσα νοοτροπια , και τα περασαν στο DNA του Ελληνα.Απλα κοιταξτε δεξια και αριστερα, στην καθημερινη ζωη της πολης που ζητε. Ποσα συγνωμη και ποιος θα καταλαβει.Για ενα κομμα που δεν αλλαζει ποτε. Και που ειχε βασικη αρχη και ιδεα, την ΑΛΛΑΓΗ. Ναι συντροφοι μου. Πραγματικα οι εκλογες του ΠΑΣΟΚ θα καθορισουν την πορεια του. Μια πορεια ενος κομματος, που συντηρειται απλα στην φορμολη, για να απολαμβανουν καποιοι θεσεις και προνομια. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα είπες σύντροφε, κλείσε τώρα το iphone και βγαις εξω για κανένα ουίσκι και αύριο πρωί πρωί πάρε το τζιπ και ανέβα μέχρι το εξοχικό για Σαββατοκύριακο.
      Μας συγκίνησες για σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως συγχαρητήρια που αφιέρωσες τόσο από τον πολύτιμο χρόνο σου να γράψεις όλο αυτό που φυσικά εγώ δεν θα αφιερώσω τον δικό μου πολύτιμο χρόνο να διαβάσω !

      Διαγραφή
    3. Μπράβο στον αγώνα αυτού του νέου παιδιού τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε την όρεξη και τον ζήλο του , μην είστε αχάριστοι επιτέλους !

      Διαγραφή
    4. Με κούρασες. Θα ήθελα όμως και μια ανάλυση για τους Μπλε Συντρόφους. Αυτή τη φορά με τόνους.

      Διαγραφή
    5. Άμα είναι μόνο 500 εκατομμύρια ευρώ το χρέος (εξωτερικό) , καλά είναι και καλά πήγε........μήπως κάνεις λάθος ? Κατά κάποιο λόγο συμφωνώ , μην τρως πολύ φαιά ουσία .

      Διαγραφή
    6. Ο Δούκας είναι ο κασσελάκης του πασοκ ....δηλαδή παρλαπίπας , μόνο μικρόφωνο και λόγια λόγια κλπ......με σπάσανε τα νεύρα στα τηλέφωνα .Με τι πρόσωπο θα είστε πρώτο κόμμα , αφού εμείς οι κεντρώοι σας είπαμε άντε γειά ?

      Διαγραφή
    7. To θέμα δεν είναι οι μπλε και πράσινοι σύντροφοι.Το θέμα είναι δομικό από της απελευθερώσεως και έπειτα και έχει σχέση με το ποια παράταξη κατέχει την κουτάλα ανά περιόδους.
      Επειδή τα δάνεια και οι επιδοτήσεις που λαμβάνουμε από την εσπερία δεν φτάνουν για όλους ,πρέπει να γίνεται εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία ,ώστε η κάθε παράταξη να εξυπηρετεί τους δικούς της (διορισμοί ,διευκολύνσεις ,επιχορηγήσεις ,πιστώσεις κλπ).
      Το είχε ρίξει το σύνθημα ο Χάρυ κλυν τη 10ετία του '80 (καμμιά κουφ@L@ δεν παίρνει την κουτάλα !!!) ,αλλά ποιος τον άκουγε ;
      Καλή ψήφο αύριο , σε όσους πάνε να ψηφίσουν.

      Διαγραφή
    8. Διαφωνώ ως προς ότι τα "φάγαμε μαζί". Βέβαια μαζί τα φάγαμε, μόνο που αυτοί τρώγαν όοοολο το αγριογούρουνο κι εμάς μας πετούσαν ένα νόστιμο κοκαλάκι για να έχουμε το στόμα μας κλειστό και να νιώθουμε ευχαριστημένοι και χορτάτοι, τίποτα δεν ξεφεύγει τυχαία από το στόμα κανενός.
      Και βέβαια εκατό φορές συγνώμη από τα παιδιά μας!!!

      Διαγραφή
  2. O KΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε και εσύ ενα χάπι

      Διαγραφή
    2. Γιατί τρεις; Πέντε δεν είναι καλύτερα;

      Διαγραφή
    3. Απο μία γκορτσιά, μπορεί να βγεί ανανάς; Γκόρτια θα βγούν. Τα κόμματα αναπαράγονται με μαθηματική ακρίβεια και ποιότητα.

      Διαγραφή
  3. Λόγια καρδιάς από τον Γραμματέα. Πάμε για 5.000 ατομα να ψηφισουν στην Ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να λέτε ο μικρός σας έχει βάλει τα γυαλιά τα τελευταία τρία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες. Για πες τι γυαλιά σας έβαλε τουλάχιστον. Ηλίου, Γκούτσι, Ρέϊμπαν ή πράσινα πλαστικά παιδικά απο το πανηγύρι στο Λουτρό; Οξυγονοκόλλησης μήπως ή καταδυτικά στας θάλασσας τας απεράντους; Θα πεθάνω αν εννοείς κάσκας αστροναύτη.

      Διαγραφή
  5. Ενα το σίγουρο και εκ του αποτελέσματος οτι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χερι χερι στη εξουσία απο το 74 και εδω μας εφεραν στη χρεοκοπία και την καταστροφή. Την Ελλαδα που γνωρίσαμε δε θα τη ξανα ζησουν ίσως ουτε τα εγγόνια μας, δεν έμεινε τίποτα απο τον εθνικο πλουτο. Ολα στα χερια των δανειστών!
    Δυστυχώς δεν εμφανίζεται κάποια άλλη αξιόπιστη πρόταση για να εξαφανιστουν οριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ