Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης για Μητροπολίτη Παντελεήμωνα: «Το έργο σας αποτελεί παράδειγμά έμπνευσης»

Λόγω της παρουσίας του στη Γαλλία, προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες υποεπιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεν στάθηκε δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό των τριάντα χρόνων από την ενθρόνιση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Με σχετική όμως επιστολή, έστειλε τις ευχές του στον Ποιμενάρχη, που με τόση αξιοσύνη επιτελεί ένα θεάρεστο έργο, του οποίου το αντίκτυπο είναι τεράστιο για τους πιστούς και την ευρύτερη περιοχής,

Αναλυτικά, η ευχετήρια επιστολή του κ. Τσαβδαρίδη είναι η εξής:

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα,

Η επέτειος των τριάντα χρόνων από την ενθρόνισή σας ως Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, αποτελεί πηγή αγαλλίασης και ευλογίας για όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος.

Γιατί το θεάρεστο έργο που επιτελέσατε όλα αυτά τα έτη και που ακόμη και τώρα συνεχίζετε άοκνα να επιτελείτε με επίκεντρο τον άνθρωπο και με οδηγό τον Θείο Λόγο, αποτελεί φάρο αξιοσύνης και παράδειγμά έμπνευσης για όλους μας.

Σας εκφράζω εγκάρδιες ευχές για λαμπρή και άξια συνέχεια της ποιμαντορίας σας, ανεπισκίαστη από την απαξίωση των αρχών, ιδεών και ιδανικών που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.

Είθε η Θεία χάρη να ενισχύει ακόμη περισσότερο το έργο σας και να σας χαρίζει απλόχερα πραότητα, πνευματικότητα και αξιοσύνη, αρετές με τις οποίες καθοδηγείτε όλα αυτά τα χρόνια λαό και κλήρο.

Ασπαζόμενος την υμετέρα Σεβασμιώτητά σας, σας εκφράζω για ακόμη μία φορά την αγάπη και τον σεβασμό μου στο πρόσωπο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ