Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια - Μια γυναίκα στο Νοσοκομείο


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου 2024 έξω από την Αλεξάνδρεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στην προέκταση της 28ης Οκτωβρίου, στο ύψος των εγκαταστάσεων του πρώην καταστήματος ηλεκτρικών «Μπράβος», συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. οχήματα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η συνοδηγός του ενός οχήματος και για πολλοστή φορά χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο από τη Βέροια (αναμονή πάνω από μισή ώρα) για να μεταφερθεί στην πλησιέστερη δομή υγείας.

Οι άντρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας ερευνούν τα αίτια του τροχαίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr από το σημείο:














2 σχόλια:

  1. Σε εκεινο το σημειο με 50 πρεπει να πηγαινουν οι οδηγοι και πανε με 70-80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμη την δυσαρεσκεια για την αναμονη ΕΚΑΒ αναγκαζομαι να πω οτι οι βουλευτες μας ΝΔτιας εναγκαλιζονται με τον Αδωνη....ξερουμε ποιες ειναι οι πρακτικες στην χωρα...ας κουνησουν μαντηλι σε καποιον Υπουργο τελος παντων...δεν μπορει να ειναι μονο χειροκροτητες στην Βουλη μην θυμωσει ο Σπυρακος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ