Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τούμπαρε ΙΧ στον δρόμο Βέροια - Αγία Βαρβάρα


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2024 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Βεργίνας και συγκεκριμένα στο 3ο χιλιόμετρο Βέροιας - Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Βέροια, όταν, πιθανότατα λόγω λάθος χειρισμού επάνω σε προσπέραση, το όχημα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να τουμπάρει.


Στο όχημα επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι ευτυχώς βγήκαν σώοι χωρίς να τραυματιστούν. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας που ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο, έως την απομάκρυνση του οχήματος από την οδική ασφάλεια. Στο συμβάν έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συνδρομή του, καθώς οι επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους, με το τροχαίο, παρά την σφοδρότητα, να έχει ως συνέπεια μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












2 σχόλια:

  1. Κάποτε κάποτε αφήνουμε και το πόδι από το... γκάζι!
    Το ότι πατάμε και κανένα φρένο συχνά πυκνά μάλλον δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Θανάση, είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να προσπερασουμε;
    -ναι ρε, κοίταξε πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ