Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το θωρηκτό, οι μάπα μεταγραφές του Ολυμπιακού και ο παικταράς Λόβρεν

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Πριν μιλήσω για το ντέρμπι, θέλω να σχολιάσω τον Ολυμπιακό, ο οποίος με απογοήτευσε. Κερδίζεις μέσα στο σπίτι σου, στο 25' με 2-0 τον αδύναμο Λεβαδειακό και τελικά χάνεις δύο υπερπολύτιμους βαθμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Ε, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Η ομάδα του Πειραιά ξεγυμνώθηκε! Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν μάπα. Πού είναι ο πολυδιαφημιζόμενος Γουλίαν και ο δήθεν παικταράς Ολιβέιρα με θητεία στην Πόρτο και στην Ρόμα; Έφυγε Φορτούνης και Ποτένσε και ποιοι ήρθαν; Και σας ρωτάω, επί εποχή Κόκκαλη ή στα πρώτα χρόνια του Βαγγέλα στο Λιμάνι υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να κερδίζει 2-0 στο Καραϊσκάκης και τελικά να μην παίρνει τη νίκη; Ποτέ!

Πάμε τώρα στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου παρέταξε πολύ καλά την ομάδα του και δικαιούται να λέει πως αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν αυτός! Ο Αλμέιδα έκανε κακό κοουτσάρισμα από τον πάγκο και άργησε πολύ να κάνει τις αλλαγές του. Δυστυχώς για ακόμα ένα ματς είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σέντερ φορ. Αντίθετα, έπαθα πλάκα με τον Λόβρεν. Τι παικτούρα είναι αυτός ο Κροάτης; Δεν είναι τυχαίο που κρατούσε για τόσα χρόνια την Λίβερπουλ. «Βράχος» στην άμυνα και 100 κιλά εμπειρίας. Πολύ καλός ο Όττο που εξαφάνισε τον Κοϊτά, ενώ καλή εμφάνιση έκαναν και τα χαφ Σβάμπ και Οζντόεφ. Ζίφκοβιτς και Μούργκ σε πολύ μέτρια βραδιά. Η Ένωση κινήθηκε σε ρηχά νερά. Πιο πολύ προσπαθούσε να δημιουργήσει με την ατομική ποιότητα των παικτών της, παρά με το ομαδικό παιχνίδι και τους αυτοματισμούς. Τι θωρηκτό είναι αυτός ο Πιερό; Τον κατάπιε τον Κεντζιόρα στην φάση του γκολ. Μεγάλη μπάλα δεν ξέρει, αλλά μέσα στην περιοχή είναι κίνδυνος θάνατος. Είναι δυνατόν σε τέτοιο ματς να μην παίζει βασικός ο Πινέδα; Ήμαρτον!

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Κρήτη. Όχι ότι έπαιξε καμιά σπουδαία μπάλα, απλά ήταν κυνικός και προσηλωμένος στο στόχο της νίκης. Η απώλεια του Μπάλντοκ πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές και το βαρύ πένθος τους βγήκε σε αδρεναλίνη. Φαινόταν στους πανηγυρισμούς στο γκολ που πέτυχε ο Τετέ. Πολύ μου αρέσει αυτός ο παίκτης. Έχει πολύ ωραίες κινήσει. Δεν είναι τυχαίο που κοστίζει πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ιωαννίδη είναι μισός. Ο Γερεμέγεφ είναι λιγουλάκος και δεν μπορεί να ηγηθεί μπροστά.

Και τελευταίο άφησαν τον Άρη. Ο «Κάρυ» πάει να κάνει το «κόλπο-γκρόσο» του αιώνα. Πάει το έργο λάου-λάου και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ποιος υγιής φίλαθλος δεν θα ήθελε να δει τους κιτρίνους να παίρνουν το πρωτάθλημα. Κάτι σαν την Λέστερ να πούμε. Έχει πάρα πολύ καλά χαφ και έναν δολοφόνο μπροστά. Ακόμα και σήμερα δεν πιστεύω πως θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, αλλά μπράβο του που το παλεύει!

1 σχόλιο:

  1. Το κόμπλεξ που κουβαλάει ο Άρης δεν παίρνει πρωτάθλημα ούτε σε 20 χρόνια! Πάντα θα κοιτά την πλάτη των τεσσάρων μεγάλων ομάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ