Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Σέλι ο απόλυτος προορισμός για τα χειμερινά αθληματα

Το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο πάρκινγκ στην είσοδο του Σελίου, οι αθλητές του cross country και του διάθλου πραγματοποιούν προπόνηση με ρόλλερ σκι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το περιβάλλον είναι μουντό, με πυκνή ομίχλη να καλύπτει το τοπίο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πρόκλησης αλλά και απόλυτης συγκέντρωσης για τους αθλητές.

Παρά την υγρασία και τη χαμηλή ορατότητα, οι αθλητές συνεχίζουν με αφοσίωση το πρόγραμμα προπόνησής τους, δίνοντας έμφαση στην αντοχή και την τεχνική. Το ρόλλερ σκι, βασικό εργαλείο προπόνησης για αυτούς, τους επιτρέπει να προσομοιώσουν τις κινήσεις που θα εκτελέσουν στον χιονισμένο αγωνιστικό στίβο.

Η ομίχλη και το κρύο εντείνουν τις απαιτήσεις, κάνοντας την προπόνηση ακόμα πιο απαιτητική. Οι αθλητές ωστόσο δείχνουν αφοσίωση και πάθος, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους με στόχο να είναι έτοιμοι για τις επερχόμενες αγωνιστικές προκλήσεις. Το τοπίο μπορεί να είναι γκρίζο, αλλά η αποφασιστικότητά τους φωτίζει το χώρο.

Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ