Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε από τον Δήμο Βέροιας η παιδίατρος Βασιλική Δημάκου

Ο Δήμος Βέροιας τίμησε την παιδίατρο, Βασιλική Δημάκου με το βραβείο Εύφημου Μνείας για την συμμετοχή της στην Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης τον περασμένο Αύγουστο με την ομάδα ΦροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης.

Ο Θεοφιλέστατος πατέρας Πρόδρομος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο της Βέροιας για την πολύτιμη βοήθεια του και την αγάπη που έδειξε για το έργο της επισκοπής. Αναφέρθηκε και στην συναυλία αγάπης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Βέροια από το σύλλογο «Μονόγραμμα» και το μουσικό συγκρότημα «Μπούσουλας» με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το νέο ορφανοτροφείο της Αγίας Μαρίνας στην Τολιάρα της Νοτίου Μαδαγασκάρης.


Ένα μικρό δείγμα απο το έργο της επισκοπής και του πατέρα Πρόδρομου μέσα σε 5 χρόνια:
  • Άνοιγμα 25 πηγαδιών για πόσιμο νερό
  • αγορά υδροφόρας που πηγαίνει νερό σε απομακρυσμένα χωριά όπου ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί πηγάδια
  • 9 σχολεία όπου φοιτούν δωρεάν 7500 παιδιά
  • εκμάθηση Αγγλικών και σχολή πληροφορικής
  • χτίσιμο 15 ορθόδοξων ναών
  • κλινική όπου εξετάζονται 3.000 ασθενείς/μήνα και λαμβάνουν τα φάρμακα τους δωρεάν
  • το νέο ορφανοτροφείο της Αγίας Μαρίνας στην Τολιάρα και το σχολείο στον χώρο του ορφανοτροφείου
  • συσσίτια σε 700 φυλακισμένους/μήνα.
«Ευχαριστώ θερμά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βεροίας,τον δήμαρχο Βεροίας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νοτίου Μαδαγασκάρης και Τολιάρας πατέρα Πρόδρομο για την τιμή που μου έκαναν, να μου απονείμουν το βραβείο ΕΥΦΗΜΟΥ ΜΝΕΙΑΣ», αναφέρει σε μήνυμά της η κ. Δημάκου.

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται εύγε στη γιατρό. Όμως η είδηση γεννά ερωτήματα. Τόσο καιρό διαβάζαμε για 2 παιδιάτρους στην αποστολή. Μόνο η μια βραβεύθηκε; Ή βραβεύθηκαν και οι δύο και προβάλλεται μόνο η μια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ