Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησαν τον Προστάτη τους Διονύσιο Αρεοπαγίτη οι Δικηγόροι της Βέροιας


Αποχαιρετισμός αποχωρισάντων και υποδοχή νέων Δικηγόρων
Τον Προστάτη της Δικαιοσύνης, Άγιο Ιερομάρτυρα Διονύσιο Αρεοπαγίτη, τίμησε την Πέμτπη 3 Οκτωβρίου 2024 ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών.


Στη συνέχεια, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου δικαστικού έτους, τελέστηκε Αγιασμός στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, εκ μέρους της Περιφέρειας η περιφαρειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα και εκ μέρους του δήμου ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς και ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Υποδιευθυντής Περικλής Ορδουλίδης.


Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιος Σουροβίκης, αναφέρθηκε εκτενώς στον βίο του Αγίου Ιερομάρτυρα Διονυσίου Αρεοπαγίτη.


Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός αποχωρούντων Δικηγόρων, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και υποδοχή νεοδιορισθέντων δικηγόρων, στους οποίους δόθηκε ως συμβολικό δώρο, επιταγή για την αγορά βιβλίων.


Χαιρετισμό ως εκπρόσωπος των νεοδιορισθέντων δικηγόρων απηύθυνε ο Κυριάκος Κατόγλου, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία, αυτή τη φορά από την δικηγόρο Ευδοξία Αλεξίου, με θέμα: «Η Παλαιστινοϊσραηλινή εμπλοκή».


Αποχώρησαν και τιμήθηκαν οι Δικηγόροι: Καραγιάννη Γιαννούλα, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Γκουνέλα Αικατερίνη, Στανίτσα Μαρία και Τσέλιος Γεώργιος. Ο Σύλλογος υποδέχθηκε τους Δικηγόρους: Μαρία Παπαδοπούλου, Ευδοξία Αλεξίου, Απόστολο Παπαδόπουλο, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Αντωνία Θεοδωρίδου, Κυματή Ακριβοπούλου, Κωνσταντίνο Λαμπράκη, Αριστείδη Κουτσάμπαση, Κυριάκο Κατόγλου, Δημήτριο Χατζηαλεξίου, Ευάγγελο Χατζηανέστη και Δημήτριο Κουτσουπιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Δείτε φωτογραφίες:























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ