Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταξί συγκρούστηκε με αγελάδα στον δρόμο Κουμαριά - Σέλι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024, στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σελίου, όταν ένα ταξί συγκρούστηκε με μια αγελάδα.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Σελίου Γιώργος Φαρσαρώτος, το τροχαίο σημειώθηκε μετά την στροφή προς Κουστοχώρι, περίπου στο ύψος που βρίσκεται το Περίπτερο των Κηνυγών, όταν το ταξί που κατέβαινε από το Σέλι, έπεσε πάνω σε μια αγελάδα που κινούνταν στο δρόμο.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκε το ζώο, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, χωρίς τον τραυματισμό του οδηγού. Στο σημειο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας, καθώς και γερανοφόρο όχημα της οδικής βοήθειας.

3 σχόλια:

  1. Εδώ ο δήμαρχος της Νάουσας και η δικηγόρος του μας είπαν ότι το τζάμι στην αποκεντρωμένη διοίκηση έφταιγε που έσπασε και εσείς μας λέτε ότι η αγελάδα έπεσε στο ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ασε μας ρε Φαρσαρωτε με τις εξυπναδες σου!!!!!!! Αυτο είχες να πεις???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτάρης ήταν?πλάκα θα έχει να μας πείτε ότι φταίει το ζωντανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ