Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στήνεται η εξέδρα των επισήμων στη Μητροπόλεως


«Γκράντε» φέτος, θα φιλοξενήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ξεκίνησε να στήνεται η εξέδρα που θα φιλοξενήσει τους επισήμους της πόλης μας, αλλά και τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, στις προσεχείς μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βέροια.

Αρχής γενομένης την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, όπου η πόλη θα τιμήσει την απελευθέρωσή της και μάλιστα για πρώτη φορά στα σύγχρονα χρόνια της ιστορίας της, τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.Λογικό να είναι φέτος η εξέδρα λίγο πιο... γκράντε, όχι ως προς το μέγεθος φυσικά, αφού από ότι φαίνεται στήνεται η ίδια κατασκευή αλλά ως προς τον... αέρα και την επισημότητα.


Η εξέδρα, όπως κάθε χρόνο, θα παραμείνει μέχρι και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προς τιμήν της Εθνικής Επετείου. Έτσι και φέτος, με τις απανωτές παρελάσεις, η εξέδρα θα κοσμεί την Μητροπόλεως για περισσότερες από 20 ημέρες.

3 σχόλια:

  1. Ας προσέξουν οι υπεύθυνοι ποιοι θα ανέβουν επάνω και όχι και η “κουτσή Μαρία»!Που λέει και ο λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τις προσωπικότητες τσουτσουργιασα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέση για την Μπατσαρά να μην ξεχάσουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ