Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στην παρέλαση της Βέροιας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Αποδέχθηκε την πρόσκληση του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη - Θα της απονεμηθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης και θα ανακηρυχθεί επίτιμη δημότισσα

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της, η Βέροια ετοιμάζεται να υποδεχθεί στα Ελευθέριά της, την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου την πόλη μας και θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού παρακαλουθήσει την παρέλαση, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, θα έχει «γεμάτο» πρόγραμμα, μαζί με θεσμικούς εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής εξουσίας, ενώ θα διανυκτερεύσει σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα της απονεμηθεί το «χρυσό κλειδί» της πόλης και θα ανακηρυχθεί επίτιμη δημότισσα. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Παναγία Σουμελά είχε δεχθεί προσωπική πρόσκληση από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, την οποία και είχε αποδεχθεί.

2 σχόλια:

  1. Να σε διορθώσω Βεροιώτη,πριν κάμποσα χρόνια είχε επισκεφθεί τη Βέροια και ο ΠτΔ κύριος Σαρτζετάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Έκανα παρέλαση τότε. Και περιμέναμε να δούμε την όμορφη τότε γυναίκα του, αλλά δεν την είχε φέρει μαζί του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ