Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού Έλενα και Φένια Τσικιτίκου

Μία μέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού για την Έλενα και τη Φένια Τσιτικίκου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού σε συνεργασία με το Pantene Greece και την ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποίησαν για 10η χρονιά το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Στη σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Ζάππειο στην Αθήνα, συμμετείχαν η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου, οι δύο πανέμορφες Ναουσαίες χορεύτριες, που φυσικά κάνενα τη δική τους δωρεά.

«Όταν κόβεις τα μαλλιά σου για να τα χαρίσεις, χάνεις απλά λίγο μήκος από τις τρίχες σου. Ξέρεις όμως τι κερδίζεις; Συναισθήματα απερίγραπτα, αφού χαρίζεις Δύναμη, χαμόγελο, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Εμείς αφιερώνουμε το κόψιμο των μαλλιών μας σε όλες όσες νικήθηκαν από τον καρκίνο του μαστού, σε όλες όσες νίκησαν και σε όλες όσες δεν είναι πλέον μαζί μας», αναφέρουν στα social media.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ