Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα ευρωπαϊκά σαλόνια η «Alexander» - Ξεχώρισε στην έκθεση του Παρισιού

Η βιομηχανία «Alexander S.A.», συμμετέχει στην κορυφαία διεθνή έκθεση καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων και ποτών, SIAL Paris 2024, η οποία πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου. Αυτή η έκθεση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων, προσελκύοντας χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.


Με περισσότερους από 7.500 εκθέτες και αναμενόμενους 285.000 επαγγελματίες επισκέπτες, η SIAL Paris προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης για εταιρείες και παράγοντες του κλάδου. 
Η έκθεση παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες και προϊόντα τους, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις προτάσεις τους μοναδικές.


Για πέντε ημέρες, οι βασικοί παίκτες της αγοράς τροφίμων μοιράζονται τις στρατηγικές τους και τη φιλοσοφία πίσω από κάθε καινοτόμο προϊόν, δημιουργώντας έναν δημιουργικό και εμπνευσμένο χώρο ανταλλαγής ιδεών.


Η συμμετοχή της «Alexander S.A.» στην SIAL Paris αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην παραγωγή ποιοτικών τροφίμων και στην προώθηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα της. Η έκθεση αυτή προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και σε επίπεδο διεθνούς δικτύωσης.


Με τη SIAL Paris να θέτει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου στο προσκήνιο, η έκθεση συνεχίζει να καθιερώνεται ως μια must-attend εκδήλωση για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στη βιομηχανία τροφίμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ