Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα εγκαίνια του ΚΔΗΦ η «Πιστοφίδης Κατασκευαστική»: «Ήταν ένα όνειρο ζωής και για εμάς!»

«Ένα έργο - ταυτότητα για την εταιρεία μας - Μ
ια μεγάλη πρόκληση και καθήκον ταυτόχρονα»

Σύσσωμη η ομάδα της «Πιστοφίδης Κατασκευαστική» παρευρέθηκε στα λαμπερά εγκαίνια του νέου Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) «Τα Παιδιά της Άνοιξης» που πραγματοποιήθηκαν στην Πατρίδα (δείτε εδώ).


Ένα σπουδαίο κατασκευαστικό έργο που έχει την υπογραφή της «Πιστοφίδης Κατασκευαστική», η οποία ανέλαβε και υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματισμό, όλα τα παρακάτω:

◾ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

◾ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Δ.Η.Φ.

◾ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

◾ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ – ΦΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

◾ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΕΣ

◾ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ

◾ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΕΛΥΦΟΥΣ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ

◾ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

◾ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

◾ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ


Σε ανακοίνωσή της η 
«Πιστοφίδης Κατασκευαστική» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήμασταν πάντα εκεί, από την πρώτη στιγμή. Και πλέον είμαστε περήφανοι που ένα έργο ζωής για τους συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση με τα πιο υψηλά κατασκευαστικά και λειτουργικά πρότυπα. Ήταν και για όλους εμάς στην «Πιστοφίδης Κατασκευαστική» μια μεγάλη πρόκληση και καθήκον ταυτόχρονα. Ένα έργο - ταυτότητα για την εταιρεία μας!


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συνεργαστήκαμε, παλέψαμε και τελικά δημιουργήσαμε μαζί το νέο Σπίτι για «Τα Παιδιά της Άνοιξης». Ήταν ένα όνειρο ζωής και για εμάς! Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Νορα Σαρκατζη και στο Διοικητικό Συμβούλιο για το όραμα και την υλοποίηση του!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ