Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρει το βίντεο με την διάρρηξη σε καφετέρια της Βέροιας - Άγνωστος άρπαξε την ταμειακή και εξαφανίστηκε

Διάρρηξη με σκοπό την κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Πλατεία Ρακτιβάν (Πλατεία Ωρολογίου) Κωνσταντίνου, στη Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, διέρρηξε το κατάστημα και εισήλθε στο εσωτερικό του, καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστα λεπτά να αρπάξει την ταμειακή μηχανή που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και να εξαφανιστεί.

Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε κάμερα ασφάλειας του καταστήματος και το βιντεοληπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση και το εξετάζουν καρέ – καρέ για να εντοπίσουν τον δράστη.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσιάζει το ΕΡΤNEWS έχει καταγράψει τις προσπάθειες του διαρρήκτη να μπει στο κατάστημα μέσα από την τζαμένια πόρτα. Μετά από αλλεπάλληλα σπρωξίματα, καταφέρνει να την ανοίξει και να μπει, με τη βοήθεια ενός φακού και φορώντας μια μπλούζα με κουκούλα, στην καφετέρια. Πολύ γρήγορα εντοπίζει την ταμειακή μηχανή, την αποσπά και εγκαταλείπει χωρίς καθυστέρηση το κατάστημα.

Είναι η δεύτερη κλοπή που σημειώνεται με τον ίδιο τρόπο στη Βέροια από την αρχή της εβδομάδας, καθώς την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν και πάλι σε καφετέρια της περιοχής, καταφέρνοντας να κλέψουν άγνωστο χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ