Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Soft skills: Τι είναι, πώς θα σας βοηθήσουν και πως να τα βάλετε στο βιογραφικό σας


Αυτές οι δεξιότητες αποτελούν τον πυρήνα που καθιστά έναν εργαζόμενο επιθυμητό και αποδοτικό σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Σήμερα, τα soft skills έχουν εξέλιξη σε κριτήριο ζωτικής σημασίας για την αξιολόγηση και πρόσληψη ενός υποψηφίου. Αυτές οι δεξιότητες συνδυάζονται με τα βασικά προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου.

Οι κύριες soft skills περιλαμβάνουν:

Επικοινωνία: Η ικανότητα να εκφράζεται κάποιος με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Ο τρόπος που επικοινωνεί, η δυνατότητα συνεννόησης και το δημιουργικό κλίμα που δημιουργεί με συναδέλφους, πελάτες και εργοδότες, αποτελούν βασικά στοιχεία που διακρίνουν έναν εργαζόμενο.

Ομαδικότητα: Η δυνατότητα να συνεργάζεται αποτελεσματικά με άλλους για την επίτευξη κοινών στόχων. Η κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας, καθώς και η ικανότητα να ακούει και να αξιοποιεί διαφορετικές απόψεις, είναι ουσιώδεις για την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης.

Προσαρμοστικότητα: Μια βασική δεξιότητα σε έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται. Η δυνατότητα να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται ευέλικτα σε νέες συνθήκες και αλλαγές είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της αποδοτικότητας.

Οργάνωση και Διαχείριση Χρόνου: Απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχή διαχείριση των απαιτήσεων ενός εργασιακού περιβάλλοντος. Η ικανότητα να οργανώνει και να διαχειρίζεται τον χρόνο του, καθώς και να καθορίζει προτεραιότητες, βοηθά στη μείωση του άγχους και της έντασης.

Κριτική Σκέψη: Η ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να αναλύει αντικειμενικά μια κατάσταση, προσφέροντας νέες ιδέες και λύσεις. Αυτή η δεξιότητα ενισχύει μια επιχείρηση με δημιουργικότητα και τη βοηθά να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα.

Αυτές οι δεξιότητες είναι κρίσιμες για την επιτυχή λειτουργία και ανάπτυξη μιας επιχείρησης, καθώς και για την προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική ανέλιξη ενός ατόμου.

Πως να τα βάλεις στο βιογραφικό σου

Οι περισσότεροι υποψήφιοι αναφέρουν απλά ότι κατέχουν στις συγκεκριμένες δεξιότητες εξ εμπειρίας ή λόγω χαρακτήρα. Στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας είναι σημαντικό να μπορείτε να αποδείξετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα προσόντα σας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την κατοχή πτυχίων και πιστοποιητικών

Μπορείτε λοιπόν να προσθέσετε στο βιογραφικό σας την βεβαίωση επιμόρφωσης στο σεμινάριο «Aνάπτυξη Προσωπικών Δεξιοτήτων (Soft Skills)» των Κ.Δ.Β.Μ. Easy Education. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ.

Πληροφορίες:

• Ιστοσελίδα: easy-education.gr
• Τηλέφωνο: 2311110186

Με την συγκεκριμένη βεβαίωση θα προσθέσετε ακόμη ένα πιστοποιημένο προσόν στο βιογραφικό σας και θα ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Εμπιστευτείτε την Easy Education και διεκδικήστε το μέλλον σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ