Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση για την Ψυχική Υγεία από τον ΣΟΦΨΥ στο Δημαρχείο Βέροιας


Οι διήμερες δράσεις ολοκληρώνονται απόψε με συναυλία
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Ημαθίας (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας διοργανώνει μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με θέμα την ψυχική υγεία, που φέτος είναι αφιερωμένη στην ψυχική υγεία στην εργασία. Δράσεις και εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι διήμερες εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης 9/10 με βιωματικό σεμινάριο στην Ελιά (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ). Το πρωί της Πέμπτης 10/10 μέλη του ΣΟΦΨΥ Βέροιας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην είσοδο του Δημαρχείου Βέροιας. 


Κατά τη διάρκεια της δράσης, διανεμήθηκε έντυπο υλικό με πληροφορίες σχετικά με το θέμα της φετινής επετείου, την ψυχική υγεία στην εργασία, ενώ παράλληλα οι περαστικοί μπορούσαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες 
στήριξης που προσφέρει ο σύλλογος. 


Το ενημερωτικό υλικό περιείχε επίσης αναλυτικές πληροφορίες για τις δράσεις του ΣΟΦΨΥ που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη στήριξη ατόμων με ψυχικές διαταραχές και των οικογενειών τους.

Θυμίζουμε ότι οι δράσεις ολοκληρώνονται απόψε στις 21:00, στον Χώρο Τεχνών, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών η συναυλία «Τραγουδώντας Σινεμά», με τους Μανώλη Χατζημανώλη, Στέλιο Καραγιαννίδη και Πέτρο Ρίστα.


Παράλληλα, με την δύση του ηλίου, θα γίνει και φωταγώγηση της πρόσοψης του Δημαρχείου Βέροιας με τα χρώματα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ