Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συρμούλα για Νόρα Σαρκατζή: «Είναι η ψυχή του έργου»

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Με μεγάλη συγκίνηση η Συρμούλα Τζήμα παρευρέθηκε στα εγκαίνια του κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα, παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαρακη. 

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας είπε τα καλύτερα λόγια για την Πρόεδρο Νόρα Σαρκατζή. Μάλιστα, την χαρακτήρισε ως την ψυχή του έργου, ενώ παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά της σ' όλο το διοικητικό συμβούλιο (παλιό και νέο), οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για αυτό το έργο, που αποτελεί στολίδι για την Ημαθία, καθώς επίσης και στους χορηγούς/δωρητές που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του οράματος

Μια δομή που θα προσφέρει φροντίδα, αγάπη, αλληλεγγύη και όμορφες στιγμές στα άτομα με αναπηρίες, αλλά και πολύτιμη βοήθεια στις οικογένειές τους.

1 σχόλιο:

  1. Ο Μητσοτακης στεναχωρεθηκε για τις εκλογες του ΠΑΣΟΚ και δεν ηρθε γιατι ο ΣΚΑΙ εκανε περιληπτικη ενημερωση σε αντιθεση με το ΟΠΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ