Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας


Με 15 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00 η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Βέροιας. Η εν λόγω επιτροπή εκτελεί χρέη Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες καταργήθηκαν.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και της αριθμ. 190/02.01.2024 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Μητροπόλεως 46, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 09/10/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ

1ο

Έγκριση ή μη προσωρινής ή οριστικής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της L.X. στη Δ.Κ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ

2ο

Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 398/2024 απόφασης Δ.Ε. "Αποδοχή της μελέτης για «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων Δήμου Βέροιας»".

ΘΕΜΑ

3ο

Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 370/2024 απόφασης Δ.Ε. «Έγκριση σύστασης και χορήγησης Πάγιας Προκαταβολής σε Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου για το έτος 2024».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη μετακίνησης Αντιδημάρχου Οικονομικών στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου και Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Ρόδο.

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη διεξαγωγή δράσεων την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη Βίας κατά των Γυναικών, του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στην 39η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου της μελέτης «Πράξη εφαρμογής τμήματος πολεοδομικής μελέτης επέκτασης οικισμού Μακροχωρίου (Π.Ε. 2, 3, 4, 5, 7)».

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη νέου προσωρινού αναδόχου του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ–Εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ» ΑΜ:63/2024.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

11ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού εκπόνησης της μελέτης «Επικαιροποίηση της συνολικής μελέτης αποκατάστασης και επανάχρησης του διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Βερμίου 11 στη Βέροια, ιδιοκτησίας του Δήμου Βέροιας από δωρεά Κορνηλίας χήρας Ευθ.Καραναστάση» ΑΜ:69/2024.

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιΐα λοιπών Δημοτικών Ενοτήτων Βέροιας (2022)» ΑΜ:80/2022.

ΘΕΜΑ

13ο

Αίτημα του Ι.Σ. για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το κατάστημά του.

ΘΕΜΑ

14ο

Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων».

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνηση οχημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ