Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μουσικά και «κινηματογραφικά» ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΣΟΦΨΥ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας


Με μια υπέροχη μουσική βραδιά ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου.

(Δείτε εδώ τις εκδηλώσεις στην Ελιά και στο Δημαρχείο)

Το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών συναυλία με τίτλο «Τραγουδώντας Σινεμά», με τους Μανώλη Χατζημανώλη, Στέλιο Καραγιαννίδη και Πέτρο Ρίστα. Μια υπέροχη βραδιά, με γνωστά τραγούδια του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, με τους τρεις μουσικούς να ερμηνεύουν και να εκτελούν με μοναδικό τρόπο μελωδίες που έγραψαν ιστορία στη μεγάλη οθόνη, χαρίζοντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, μουσική και κινηματογραφική ατμόσφαιρα.


Την εκδήλωση χαιρέτισε η υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Ελευθερία Βενετσανάκου,
η Εικαστικός και Γενική Γραμματέας Ελένη Στεργίου και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος, ενώ παραβρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας.


Παράλληλα, 
με την δύση του ηλίου, η πρόσοψη του Δημαρχείου Βέροιας φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία.

Δείτε φωτογραφίες:







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ