Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Λαοθάλασσα στον Προμηθέα για το Canteen Festival

Αυτό που γίνεται αυτήν την ώρα στη Βέροια δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες Βεροιώτες, αλλά και πολίτες από Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Χαλκηδόνα, Κολινδρό, Κατερίνη ακόμα και Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας - Canteen Festival, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του δήμου Βέροιας στα Εβραίικα Μνήματα στον Προμηθέα.

Όλοι οι καλεσμένοι γεύονται τις υπέροχες νοστιμιές από τις καντίνες που έχουν στηθεί. Tην τιμητική τους έχουν τα λουκάνικα, τα μπέργκερ, τα σουβλάκια και οι πανσέτες. Υπενθυμίζεται πως η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ την ημέρα, ενώ θα πραγματοποιηθούν και μουσικές εκδηλώσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο veriotis.gr, έρχεται αναλυτικό ρεπορτάζ με πολλές φωτογραφίες και video...

2 σχόλια:

  1. 3 ευρώ είσοδος το άτομο, 5 ευρώ το σάντουϊτς, διάρκεια εκδήλωσης 20:00-22:00!
    Άντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ίδιο "Φεστιβάλ" που έγινε πριν από εναν μήνα στην Νάουσα η είσοδος ήταν ελεύθερη......... στη Βέροια γιατί 3 ευρώ??? αφου πληρώνουμε οτι φαμε και οτι πιουμε. μια 4 μελης οικογενεια πρεπει να πληρωσει 12 ευρω μονο να μπει. ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ