Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη από την Ασφάλεια ο 24χρονος «φόβος και τρόμος» των καταστημάτων της Βέροιας


Άνοιξε σε 1 μήνα 13 καφέ, ψητοπωλεία και mini market - Έκλεβε χρήματα, προϊόντα μέχρι και τραπεζοκαθίσματα!


«Πονοκέφαλο» για ιδιοκτήτες κυρίως καφέ, ψητοπωλείων και mini market αποτελούσε εδώ και έναν μήνα, κακοποιός που έμπαινε με κάθε τρόπο στα μαγαζιά τους για να κλέψει. Άλλοτε παραβιάζοντας τις πόρτες και άλλοτε... κατεβάζοντας τις τζαμαρίες! Ο δράστης έκλεβε από χρήματα και προϊόντα, μέχρι και τραπεζοκαθίσματα!

Επιτέλους όμως, η δράση του 24χρονο έλαβε τέλος, αφού χθες Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, τον συνέλαβε η Ασφάλεια στη Βέροια, λίγο μετά την τελευταία του διάρρηξη σε κατάστημα της πόλης.

Μαζί του στην τελευταία «δουλειά» είχε και έναν 37χρονο συνεργό, που εκτελούσε χρέη οδηγού, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα σε περιοχή λίγο έξω από τη Βέροια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αστυνομικών της Ασφάλειας, ο 24χρονος ημεδαπός είχε πράξει 13 κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην Βέροια. Λίγο πριν την σύλληψή του είχε διαρρήξει κατάστημα αφαιρώντας χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο πρώτος ημεδαπός άνδρας, δρώντας κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα, σπάζοντας τις τζαμαρίες ή παραβιάζοντας τις πόρτες των καταστημάτων.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι τον τελευταίο μήνα διέρρηξε συνολικά -10- καταστήματα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, προϊόντα και άλλα αντικείμενα.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσε τραπεζοκαθίσματα, από εξωτερικό χώρο -2- καταστημάτων.

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις -9.000- ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κατσαβίδι.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

8 σχόλια:

  1. Το όνομα του δεν μας το λέτε ......κατάλαβα προσωπικά δεδομένα ....χεστήκαμε ....έτσι δεν πάει καλά η κοινωνία ...γαμώτο τα κα(ο)λόπαιδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα μήνα θα είναι κ πάλι έξω πιο εξελιγμένος φυσικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είναι ρομα; ή απαγορεύεται να το πείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗμΕδΑπΟσ. Γελάν και τα τελάρα με την woke σαπίλα. Μέχρι το απόγευμα θα είναι έξω. Απλά ο Μητσοτάκης δεν πρόλαβε να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα γιατί πέντε χρόνια τώρα ασχολείται με το στήσιμο των καρτέλ σε ηλεκτρικό, καύσιμα, σούπερ μάρκετ, τηλεπικοινωνίες κτλ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ρομά Γιοβεντούς μιλάν.....Πες τον Γυφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρομα κανουν κλοπες. Ξερουμε ποιοι δουλευουν και ποιοι ειναι καθαροι. Και λογικα ο 24χρονος και ο συνεργος μαζι με τους συγγενεις τους την ιδια δουλεια κανουν. Εμεις θα παρατηρουμε ποιοι δεν εχουν δουλεψει στην ζωη τους. Γιατι χωρις λεφτα δεν μπορεις να ζησεις. Οποτε κλεβεις. Θα συνεχιστουν οι κλοπες. να το ξερετε. Τα ατομα που ξενυχτανε απο συνηθεια να βλεπετε. Εστω και οχημα αν δειτε τα ξημερωματα με δυο ατομα σταματημενο επι αρκετη ωρα ειναι υποπτο ενω επικρατει ερημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ