Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η selfie της Προέδρου με μαθητές του 9ου Δημοτικού!

Ιδιαίτερα χαλαρή, πρόσχαρη και εμφανώς ικανοποιημένη από τη βεροιώτικη φιλοξενία ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την – σχεδόν τριήμερη! – επίσκεψή της στη Βέροια. Αυτό φανερώνει και η selfie που κατάφεραν να αποσπάσουν οι νεαροί μαθητές της ΣΤ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, η οποία φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της προεδρίας της Δημοκρατίας. Μάλιστα μαθαίνουμε, ότι η συνάντηση των μαθητών με την Πρόεδρο δεν ήταν τυχαία, αλλά οι μαθητές πήγαν στην εξέδρα επί τούτου, με σκοπό να της ζητήσουν φωτογραφία. Η κ.Σακελλαροπούλου ανταποκρίθηκε με χαρά και τα «τσακαλάκια» έβαλαν στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής τους, μια σπουδαία ανάμνηση!

1 σχόλιο:

  1. Και αν ρωτήσει ένα παιδί: ΄΄Μαμά αυτός ο κύριος που την ακολουθούσε ήταν ο άνδρας της;΄΄τί θα απαντήσει η μητέρα του παιδιού ή ο πατέρας; Παιδί μου θα πουν, αυτός είναι ο σύντροφος της. Δεν έκαναν το μυστήριο του γάμου για να τους ευλογήσει ο Θεός... Συζούνε....Και παιδί μου αυτή η Πρόεδρος υπέγραψε το νόμο για να παντρεύονται αγόρια μεταξύ τους ή δύο κορίτσια μεταξύ τους. Σε αυτήν έδωσε το χρυσό κλειδί της Πόλης μας ο Δήμαρχος και με αυτή βγήκατε selfie.
    ie παιδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ