Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαμανίδης στην ΕΡΤ3: «Στόχος του Φεστιβάλ Καντίνας η εξωστρέφεια»

Ένα τριήμερο γεμάτο νοστιμιές διεξάγεται στη Βέροια και συγκεκριμένα στον Προμηθέα (Εβραϊκά Μνήματα). Πρόκειται για το Φεστιβάλ Καντίνας που θα διεξάγεται στην πόλη έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Σαμανίδη, υπεύθυνος για το φεστιβάλ, κάθε απόγευμα από τις 5 μ.μ., οι καντίνες ανοίγουν τις πόρτες τους για να προσφέρουν στον κόσμο μία πανδαισία γεύσεων που απογειώνει τις αισθήσεις, ενώ υπάρχει και live καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ακόμη, όπως τόνισε, αυτό το Σαββατοκύριακο επικρατεί το αδιαχώρητο στην πόλη της Βέροιας, λόγω του Φεστιβάλ. «Στόχος του Φεστιβάλ Καντίνας είναι η εξωστρέφεια» κατέληξε ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.

10 σχόλια:

  1. Περιμέναμε περισσότερα. Μικρός ο χωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να φανταστώ σε τί αποσκοπούσε αυτή η παρωδία του φεστιβάλ καντινας.Φανταζομαι ότι δεν είναι περήφανος ο Δήμαρχος για το θέαμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γεγονός ότι η εκδήλωση έβγαλε κόσμο από το σπίτι να διασκεδάσουν διαψεύδει όλα όσα λες

      Διαγραφή
  3. Η καλύτερη εκδήλωση του δήμου εδώ και καιρό.
    Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται σε όλη την Ευρώπη, φυσικά κάθε χρόνο μπορεί να μπαίνουν δράσεις όπως χορευτικά ή παρουσίαση προϊόντων ή κάτι άλλο. Δεν είναι όλα σουβλάκι κλαρίνο και λύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια εξωστρέφεια ρε παιδιά ; Πλάκα μας κάνετε ;
    Ξέρετε τι θα πει εξωστρέφεια ;
    Στόχος είναι το 3ευρω και η κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελεος με το επιπεδο του πολιτισμου μας στην Βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την οργάνωση την ανέλαβε ο οργανισμός ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΜΚΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη ΑΦΜ 997313691 και οι τομείς ενασχόλησης είναι : Δημόσιες Σχέσεις, Οργάνωση και Δημιουργία Δράσεων, Εκδηλώσεων, Συνεδρίων και Φεστιβάλ σχετικών κυρίως με τον Πολιτισμό . Τέλος τα 3 ευρώ του εισιτηρίου θα διατεθούν ως έσοδα στο κοινωνικό τους σκοπό και στην φιλανθρωπική δράση "ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ" , το γράφει και στο εισιτήριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας λένε και πόσα χρήματα πλήρωσαν για να φάνε στης καντίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ