Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε Μπίστη ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος της Νέας Αριστεράς στη Βέροια

Πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων της Νέας Αριστεράς, με καλεσμένο ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Κέντρου, Νίκο Μπίστη, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 το Προσωρινό Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς Ημαθίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του 1ου συνεδρίου της Νέας Αριστεράς που θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Νοεμβρίου 2024, προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις του κόμματος, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη συμμετοχή και την ανταλλαγή ιδεών. 


Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνιζε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς Ημαθίας Στέργιος Μίχο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «η
 χώρα μας, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, βαδίζει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια, σε επίπεδο οικονομικό, δημοκρατίας κτλ.», τονίζοντας την ανάγκη κινητοποίησης και ενεργής συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας.


Παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Μπίστης, ανέφερε πως οι θέσεις υπάρχουν αναρτημένες και στην ιστοσελίδα της Νέας Αριστεράς, λέγοντας παράλληλα πως «καλές είναι οι θέσεις αλλά βασικό είναι και το πώς να δημιουργήσουμε μια ελπίδα στον κόσμο που δικαιολογημένα έχει "κάτσει", κάτι που όμως θα το πληρώσει πανάκριβα, καθώς έρχεται κρίση άνευ προηγουμένου», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης της Αριστεράς ώστε 
να γίνει ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Δείτε φωτογραφίες:











9 σχόλια:

  1. Λαιθαλασσα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νότια Μακεδονία ,στηρίζει(και την) νεα αριστερα, πατητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι ;
    καθοδήγηση από τον Μπίστη ;
    Θα μας τρελάνετε ;
    Και περιμένετε προκοπή ;
    Σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφοι καταλαβαίνω ότι στην ηλικία που είστε δύσκολα να αποδεχθείτε ότι εξαπατηθήκατε απο το ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα πιο δύσκολο να αποδεχθείτε ότι το ίδιο έχετε πάθει και απο το νέο κόμμα που καταλήξατε.
    Τα γεγονότα όμως δείχνουν ότι όντως εξαπατηθήκατε.
    Το βέβαιο είναι ότι δεν ευθύνεστε εσείς αλλά αυτοί που εξακολουθείτε να ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ