Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφορά στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη»: -20% όλα τα ΧΥΜΑ δημητριακά και οι ΧΥΜΑ γκρανόλες

Αυτή την εβδομάδα στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη», στο κέντρο της Βέροιας, σας περιμένει μια μοναδική προσφορά! Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, όλα τα χύμα δημητριακά και οι χύμα γκρανόλες προσφέρονται με -20% έκπτωση. 

Είναι η ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Είτε προτιμάτε τα θρεπτικά δημητριακά για το πρωινό σας, είτε τις γευστικές γκρανόλες για ένα υγιεινό σνακ, η ποικιλία που διαθέτουμε θα σας εντυπωσιάσει. 

Ελάτε να μας επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα επιλογών που έχουμε για εσάς, με φρέσκα, φυσικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη», η ποιότητα και η φροντίδα για τον πελάτη μας είναι η προτεραιότητά μας. Μην χάσετε την προσφορά της εβδομάδας και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές τιμές! Σας περιμένουμε στην οδό Βενιζέλου 8.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ