Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρόγραμμα εορτασμού της 112ης Επετείου Απελευθέρωσης της Νάουσας

Ο Αναπληρωτής του Δημάρχου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Θεόδωρος Δολδούρης σας προσκαλεί να παραστείτε στις εκδηλώσεις για την 112η Επέτειο Απελευθέρωσης της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό (17 Οκτωβρίου 2024), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ Πέμπτη 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Ώρα 08:00 Εωθινό από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες.

Ώρα 08:00 Έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης.

Ώρα 10:30 Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Απόδοση τιμών από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας και τον Στρατό. Πριν τη Δοξολογία θα τελεστεί μνημόσυνο των ευεργετών του Δήμου.

Ώρα 11:00 Αγιασμός για τη νέα λυκειακή χρονιά στο Κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας (οδός Παύλου Μελά 8) και έκθεση παραδοσιακών ενδυμασιών από τη συλλογή του. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Ώρα 11:30 Επιμνημόσυνη δέηση. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 1ου Λυκείου Νάουσας κ. Ελένη Μικροπούλου. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Ώρα 20:00 Υποστολή της σημαίας από τμήμα του Στρατού.

ΠΑΡΑΛΗΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, Κτίριο Λυκείου Ελληνίδων (οδός Παύλου Μελά 8), ώρες 10:30-14:30: Έκθεση παραδοσιακών ενδυμασιών από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, όπου «ζωντανεύουν» αυθεντικές φορεσιές και πιστά αντίγραφά τους.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 20:00: 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Νάουσας σε συνδιοργάνωση με το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης». Συμμετέχουν οι χορωδίες: Μικτή χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών, Γυναικεία χορωδία Κέρκυρας, Χορωδία Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, Μικτή Χορωδία & Μαντολινάτα Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης».

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, Πολυχώρος «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ), ώρα 19:00: Συναυλία με τη Γυναικεία Πολυφωνική Χορωδία «Μελίρρυτες» με τραγούδια Γκρεκάνικα της Κάτω Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ