Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια είναι η Ειρήνη Κωστελίδου που όλοι μιλάνε για τις συναυλίες της - Όλοι οι καλλιτέχνες χαίρονται να συνεργάζονται

Η Ειρήνη Κωστελίδου είναι καλλιτέχνης, παραγωγός και διοργανώτρια καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με καταγωγή από τον Κοπανό Ημαθίας, με σημαντική δραστηριότητα στην τοπική πολιτιστική σκηνή, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μια από τις πρόσφατες επιτυχίες της ήταν η οργάνωση της συναυλίας της Ιουλίας Καραπατάκη στο Άλσος της Βέροιας, που κατάφερε να γεμίσει τον χώρο και να αφήσει έντονα θετικές εντυπώσεις στο κοινό, μετά από πάρα πολλά χρόνια.


Η Ειρήνη συχνά αναφέρει πως οι εκδηλώσεις δεν οργανώνονται μόνες τους ("Events Don’t Plan Themselves"). Αυτό δείχνει τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια και στην προσωπική φροντίδα που αφιερώνει σε κάθε Project, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση. Η συμμετοχή της σε όλα τα στάδια της παραγωγής είναι εμφανής, είτε πρόκειται για την προώθηση, όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, την άψογη φιλοξενία των καλλιτεχνών και τη συνολική εμπειρία των θεατών.


Αυτή η αφοσίωση στη διοργάνωση εκδηλώσεων αποδεικνύει την αντίληψή της ότι η επιτυχία μιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης απαιτεί συνεχή προσοχή και προσπάθεια από την ομάδα που τη δημιουργεί.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να διοργανώσεις μια εκδήλωση βασιζόμενος αποκλειστικά σε ίδια έξοδα, και η Ειρήνη Κωστελίδου έχει τονίσει αυτήν την πρόκληση. Η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων απαιτεί σημαντικούς πόρους, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε χρόνο, ενέργεια και ανθρώπινο δυναμικό. Όταν η χρηματοδότηση προέρχεται αποκλειστικά από τα ίδια κεφάλαια, ο διοργανωτής αναλαμβάνει όλο το ρίσκο, από την κάλυψη των αρχικών εξόδων (χώρος, εξοπλισμός, αμοιβές καλλιτεχνών) έως την προώθηση και την εξασφάλιση ότι θα υπάρχει αρκετό κοινό για να καλυφθούν τα κόστη.


Αυτή η κατάσταση απαιτεί πολύ καλή προετοιμασία και ευρηματικότητα στη διαχείριση των πόρων Επιπλέον, χωρίς υποστηρικτές ή δημόσια χρηματοδότηση, η πίεση για να γίνει η εκδήλωση επιτυχής είναι μεγαλύτερη, αφού τυχόν αποτυχία μπορεί να έχει άμεσες οικονομικές επιπτώσεις στον διοργανωτή. Παρ' όλα αυτά, με πάθος, αφοσίωση και μια καλή στρατηγική προώθησης, μπορεί να δημιουργηθεί μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.


Το όνομα της Ειρήνης Κωστελίδου έχει πλέον συνδεθεί με την άψογη διοργάνωση εκδηλώσεων, κάτι που κατάφερε να χτίσει με πολύ κόπο και αφοσίωση. Η επιμονή της στη λεπτομέρεια, η προσωπική συμμετοχή της σε κάθε στάδιο των εκδηλώσεων και η συνεχής προσπάθεια να διασφαλίσει ότι το κοινό και οι καλλιτέχνες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία, την έχουν καθιερώσει ως κορυφαία διοργανώτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ