Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στη Βέροια: «Ποιον θα ψηφίσετε για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;»

Άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στη Βέροια, αλλά και στους άλλους δύο δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, από τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ.

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου δίνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τον υπερ πάντων αγώνα για να πάρουν το «εισιτήριο» της δεύτερης Κυριακής, εκεί όπου θα γίνει μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο veriotis.gr, καθημερινά, σε κινητά και σταθερά, γίνονται κλήσεις από τα επιτελεία των υποψηφίων, όπου συνήθως μια κοπέλα με... γλυκιά φωνή, καλεί για να ζητήσει την στήριξη των πολιτών.

Όσο οδεύουμε προς τις εκλογές της Κυριακής, αυτή η «πίεση» αναμένεται να αυξηθεί, καθώς τα γκάλοπ δείχνουν πως θα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι. 

Η καρέκλα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο του κάθε πολιτικού, ειδικά τώρα που το κόμμα δείχνει να έχει δυναμική και που οδεύει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στη βουλή. 

10 σχόλια:

  1. Μας έχουν ζαλίσει , παίρνουν ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας , δεν είναι αυτός καλός ο τρόπος , δυστυχώς θα σας απογοητεύσω . Επειδή στο παρελθόν ψήφισα ως "φίλος¨, μου γράψανε και τα τηλέφωνα , τα περάσανε στα μέλη και τα βλέπουν όλοι υποψήφιοι ....νομίζω ότι υπάρχει και τα προσωπικά δεδομένα , λίγο προσοχή .....λυπάμαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. ο αγέλαστος και ο πάντα θυμωμένος
    Ευρωβουλευτής και βουλευτής και Πρόεδρος Νίκος 2,5 χρόνια λάθη, τα παραδέχθηκε δημόσια, την ώρα που όλοι χάνουν ψήφους και ποσοστά το ΠΑΣΟκ πήρε μόλις 2-3% και θέλει να τα ξεχάσουμε και να τον ξαναψηφίσουμε.
    2. ο Χάρης ακόμα δεν έγινε Δήμαρχος ούτε βουλευτής ! ! ! και τα θέλει όλα, με τι εμπειρία ; δεν ήξερε και κάποια βασικά πράγματα στη κοινή συνέντευξη με τους άλλους υποψήφιους, θα δίνει μάχες έκτος Βουλής ! ! !
    3. ο Παύλος με πρόγραμμα δηλωμένο, εμπειρία, υπουργική, βουλευτική, επιχειρηματική, χωρίς ποτέ να ακουστεί κάτι κακό μέχρι τώρα.
    4. η Αννα με πολλαπλή εμπειρία, αφού γύρισε όλο τον κόσμο για πάνω από 10 χρόνια όταν το ΠΑΣΟΚ είχε 5% γύρισε και κατέληξε στην κοκακολλα, τώρα θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ και πρέπει να την κάνουμε Πρόεδρο, χωρίς να είναι βουλευτής σήμερα, θα δίνει μάχες έκτος Βουλής ! ! !
    5. ο Μιχάλης με εμπειρία αλλά παλιάς κοπής μακριά από τη σύγχρονη πολιτική, χωρίς πρόγραμμα μόνο με γενικότητες.
    6. η θυμωμένη Νάντια με εμπειρία αλλά χωρίς πρόγραμμα μόνο με γενικότητες, μας τρόμαξε με την αυστηρότητά της.
    Το καλό είναι ότι όλοι έχουν κρατήσει ένα υποδειγματικό επίπεδο αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά ,όλοι οι υποψήφιοι έπρεπε να παραιτηθούν υπέρ του Γιάννου ,τώρα που αθωώθηκε κιόλας.Τέτοιες μορφές δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες.
    Ο μόνος μορφωμένος και λογιστικά καταρτισμένος που έλεγε κι ο ζήκος είναι αυτός και θάβαζε σε τάξη και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ,εφόσον γνωρίζει πολύ καλά το τραπεζικό σύστημα.
    Και βέβαια θα έβαζε για αντιπρόεδρο ,τη θεία από τη Νιγηρία που έστελνε και τα χρήματα.
    Αγαπητοί σύντροφοι ,χάσατε την απόλυτη ευκαιρία να ξαναπάτε τα ποσοστά σας στο 45 με 50% ,τι να σας κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα ψηφίσω το πιο πιστό σκυλί του Κλάους Σβαμπ από το WEF τού Νταβός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου τηλεφώνησαν από Υποψήφιο και τους απάντησα ότι θα ψηφίσω αυτόν που θα τάξει να πληρώσει τα Χρέη του Κινήματος. Νοικοκυρεμένα πράγματα. Ήταν και μεσημέρι, μετά το έκλεισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα που τελειωσε η παρελαση υποψηφιων στο Νομο μας για τα καλλιστεια του ΠΑΣΟΚ, και απομενει η αποφαση της κριτικης επιτροπης, καταλαβαμε οτι ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα. Εστω και προσωρινα. Αν και περασαν πολλα χρονια, δικαιωνεται η Μαρκαρετ Θατσερ οταν ελεγε οτι, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Ετσι λοιπον. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ο αρσενικος Γεννηματα. Καρεκλοκενταυρος, με I.Q. Κιμων Κουλουρη. Μια απο τα ιδια. Εαν βγει, μπορει η Ελληνικη Λυση να γινει αξιωματικη αντιπολιτευση. Σιγουρα στο Μαξιμου θα κανουν παρτυ με πιτσες coca cola, και πουρα cohiba. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο θυλυκος Λοβερδος, με μπεσαμελ Μητσοτακης. Το πουλεν του συστηματος του ΠΑΣΟΚ. Η υπαλληλος των πολυεθνικων. Που αφου < εφαγε πορτα >απο τον Κυριακο, να περιμενει για 5 χρονια στον παγκο της ΝΔ να παρει υπουργειο, ανακαλυψε ξανα το ΠΑΣΟΚ. Ειδε φως και μπηκε. Που αν υπηρχε ΠΑΣΟΚ, δεν θα επρεπε να περναει ουτε εξω απο τα γραφεια του. Ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ μαζι με τα 3 ευρω οταν παει να ψηφισει την προεδρο του Σημιτηκου ορφανοτροφειου, θα φωναζει ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΙΑ-ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ. Ειναι τοσο ΠΑΣΟΚ, οσο ειναι και ο Αβραμοπουλος ΝΔ. Οσοι ψηφισετε αυτην η τον θυμωμενο Νικο, πατε απο τωρα στην ΝΔ. Μην πληρωνετε τσαμπα και τα 3 ευρω. Οσο αφορα τους αλλους, το φαντασμα του ΓΑΠ και του ΑΛΕΞΗ ειναι εδω. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, οσο τον ακους να μιλα, και κλισεις τα ματια, νομιζεις οτι εισαι σε συνελευση της ΚΝΕ, σε αμφιθεατρο. ΔΟΥΚΑΣ, αλεξιπτωτιστης αρλουμπολογος, πολιτικη φουσκα. ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, καθαρα προσωπα και λευκο ποινικο και πολιτικο μητρωο, ως σημερα. Μονο που θα χρειαζονται μερικα πακετα Ντελορ, για να κυβερνησουν σαν παλιο και ενδοξο ΠΑΣΟΚ. Αλλιως αναγκαστικα θα μας ταραξουν στους φορους. Αγαπητη συντροφοι μου. Βλεποντας ολους αυτους, κριμα να λειπει και η Ευα Καιλη απο την κουρσα της διαδοχης. Ενα δειχνει μετα απο ολα αυτα. Επρεπε να βαλει υποψηφιοτητα, και ο συμπαθης καφετζης Σωτηρης απεναντι απο την Χαριλαου Τρικουπη. ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Απο ενα κομμα που ειναι στην κομματικη ναφθαλινη. Μετα απο ολα αυτα, παψαμε να αναρωτιομαστε γιατι κυβερνα ο Κυριακος ακομα. Και γιατι η εσωτερικη αντιπολιτευση της ΝΔ, εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο τους νεροβραστους του ΠΑΣΟΚ. Συντροφοι μου. Το ΠΑΣΟΚ χρειαζεται ηγετη, και οχι εναν απλο διαχειριστη. Με το να κερδισει 2,3, μοναδες συγκυριακο οπως εκανε στις προηγουμενες εσωκομματικες εκλογες, κανεις δεν περιμενει πλειοψηφικο ρευμα. ΟΙ αληθεις πονανε. Να μαθετε λοιπον να τις ακουτε, και να τις καταλαβαινετε πριν να ειναι αργα. Διαφορετικα.......ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ. Το αντιθετο μαλιστα. Μας αποδειξατε για αλλη μια φορα, χωρις ντροπη και ειλικρινης συγνωμη, οτι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ, ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. Ευχαριστουμε πολυ, δεν θα ξαναπαρουμε. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σε πάω Γιάννη ....μας ζάλισες ...και του χρόνου !

      Διαγραφή
  7. Εμείς θα ψηφίσουμε μείωση μισθών και συντάξεων κατά 40%, μπάχαλο κράτος και δημόσια διοίκηση και λεφτά υπάρχουν. Εμείς θα ψηφίσουμε αυτά που έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, οτι δηλαδή το ΔΝΤ είναι καταστροφή για τον τόπο και μετά 3 μήνες ότι μπαίνουμε στο ασφαλές λιμάνι του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψηφιζεις για μειωση συνταξεων. Αν στον πολεμο το Ισραηλ επιτεθει στις εγκαταστασεις πετρελαιου του Ιραν θα αυξηθει η τιμη βαρελιου απο τα 78 που ειναι τωρα στα 100 δολαρια το βαρελι. Μετα θα ζητας ξυλα για τζακι. Το αεροθερμο αν ειναι ανοιχτο επι 8 ωρες την ημερα 500αρι στον λογαριασμο και βαλε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ