Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού


Εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα Νότια Προάστια.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε η σύζυγός του χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Ο άνδρας εντόπισε τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί τον θάνατό του. Στο συμβάν έσπευσε και η Ασφάλεια προκειμένου να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ