Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περίπατος για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Βέροια


Με ένα ροζ μπαλόνι και με την ευχή «Και του χρόνου όλοι μαζί»
Οκτώβριος. Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων.

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο Βέροια, όπου στόλισαν με ροζ φιόγκους τα δέντρα στον εξωτερικό χώρο. Στην δράση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Βέροιας, που κατέβηκε από το Δημαρχείου προκειμένου να φορέσει και αυτός τον συμβολικό ροζ φιόγκο στο πέτο του. Συμμετείχαν επίσης, το παράρτημα Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, το τμήμα Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας, το Κέντρο Υγείας Βέροιας κ.α.

Από εκεί, οι συμμετέχοντες, κρατώντα ροζ μπαλόνια, πραγματοποιήσαν τον 7ο Περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στο κέντρο της Βέροιας, όπου διένειμαν στους περαστικούς, στους καταστηματάρχες και στους πελάτες των καφέ, ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Επιστρέφοντας στο Δημαρχείο, με σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές» και με την ευχή «του χρόνου και πάλι όλοι εδώ», απελευθέρωσαν τα ροζ μπαλόνια στον Βεροιώτικο ουρανό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ