Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο του γιατρού Εμμανουήλ Βλαχογιάννη «Η Ιστορία της Μικρής Ιερουσαλήμ» παρουσιάζεται στη Βέροια


Ο Δήμος Βέροιας και ο Εμπορικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα, την παρουσίαση του βιβλίου, «Η Ιστορία της Μικρής Ιερουσαλήμ», που έγραψε ο βεροιώτης γιατρός κ. Εμμανουήλ Γρ. Βλαχογιάννης και την προβολή ντοκιμαντέρ, «Βέροια Αναμνήσεις και Μαρτυρίες», του κ. Νίκου Αναγνωστόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου.

Για το συγγραφέα του βιβλίου θα μιλήσει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Μπλατσιώτης.

Στην σύντομη αναφορά του, ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης θα μιλήσει για την ιστορία της επαγγελματικής δραστηριότητας της οικογένειας του, μέλη της οποίας ήταν πρωτεργάτες στη σύσταση του πρώτου Καταστατικού του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, το 1919.

Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και π. Δήμαρχος κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη.

Υπεύθυνη οργάνωσης και προγραμματισμού: Έλσα Φανάρα, δημοσιογράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ