Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παράπονα από τον ΕΛΓΑ έχουν οι αγρότες της Βέροιας

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε τα πρώτα ειδοποιητήρια επιστροφής χρημάτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για αχρεωστήτως λέει καταβληθέντα ποσά στους αγρότες.

Σε μία περίοδο τραγικά δύσκολη για τους Γεωργούς και τους Κτηνοτρόφους, ο υπό επιτήρηση ΟΠΕΚΕΠΕ (γιατί άραγε;) αναζητά διαφυγόντα κέρδη ανάμεσα στους αγρότες χωρίς καμμία ντροπή. Παράλληλα επικρατεί σιγή ιχθύος για τις ζημιές που προκάλεσαν οι “άκαιρες και έντονες βροχοπτώσεις” του Αυγούστου. 

Ο ΕΛΓΑ για μία ακόμη φορά δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που απορρέουν από το καταστατικό του. Οι κυβερνητικοί παράγοντες πετούν την μπάλα στην κερκίδα. Οι οργανώσεις; Οι αγρότες; Τελικά εκεί πού μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι. Και ο μήνας αύριο έχει εννιά.

3 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα , στον ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ όλοι οι εργαζόμενοι είναι άψογοι και κάνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τους Αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα...μαλλον εισαι υπαλληλος του ελγα!

      Διαγραφή
    2. Τι σχεση εχει αυτο με το σχετικο αρθρο....Για τις ανοησιες του ΟΠΕΚΕΠΕ προφανως δεν φταινε οι Υπαλληλοι οταν εντελλονται

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ