Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανικός στη 19η Γιορτή Πίτας της Αλεξάνδρειας - 100 φωτογραφίες+video

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, η πόλη της Αλεξάνδρειας φιλοξένησε με επιτυχία την 19η Γιορτή Πίτας, έναν θεσμό που έχει καθιερωθεί ως αγαπημένο γεγονός για την τοπική κοινωνία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Βετσοπούλου, όπου 26 σύλλογοι του δήμου έδωσαν το παρόν και πρόσφεραν τις μοναδικές γεύσεις τους στους επισκέπτες.

Τα περίπτερα των συλλόγων γέμισαν με παραδοσιακές πίτες, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από γευστικές επιλογές. Κάθε σύλλογος παρουσίασε τις δικές του συνταγές, διατηρώντας ζωντανές τις τοπικές γαστρονομικές παραδόσεις και αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από σπανακόπιτες και τυρόπιτες μέχρι γλυκές πίτες, απολαμβάνοντας τις αυθεντικές γεύσεις της μακεδονικής κουζίνας.

Η Γιορτή Πίτας συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ενισχύοντας την αίσθηση κοινότητας και φιλοξενίας που χαρακτηρίζει την Αλεξάνδρεια. Η εκδήλωση ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά, με τη δέσμευση να συνεχίσει να αναδεικνύει τις γαστρονομικές παραδόσεις της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από το alexandreia-gidas.gr:




















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ