Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για πρωτάθλημα η Αρειανάρα! Ο Λουτσέσκου «σκότωσε» τον Σαββίδη

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Είμαι σίγουρος πως όλοι οι υγιείς φίλαθλοι (δεν απευθύνομαι στους κάφρους), πως αν έβλεπαν την φετινή Super League να την κατακτάει ο Άρης, θα γούσταραν τρελά! Ποιος δεν θα ήθελε να δει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και στο τέλος να παίρνει την κούπα ένα αουτσάιντερ, όπως είχε γίνει πριν λίγα χρόνια με την Λέστερ στο νησί. 

Η ομάδα του Μάντζιου παίζει καταππληκτικό ποδόσφαιρο και έχει κάτι χάφαρους να τους πιεις στο ποτήρι. Έχει και στην επίθεση τον «φονιά» τον Μορόν και πάει για μεγάλα πράγματα. Δυστυχώς όμως, επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο Άρης για μια ακόμη χρονιά, θα βολευτεί με την 5η θέση, άντε στην καλύτερη περίπτωση να πάρει την 4η θέση και να παίξει πλέι-οφ. Μέχρι εκεί...

Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Πήρε παράταση ζωής ο προπονητής του Βάζελου, ο οποίος θα δει τελικά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο Μεντιλίμπαρ βάζοντας τους πιστιρικάδες μέσα, στέλνει ένα μήνυμα στον Βαγγέλα, ότι φέτος μου πήρες μάπα μεταγραφές. «Ποιος Γουίλιαν και ποιος Ολιβέιρα; Εεγώ παίζω μπάλα με τους μικρούς». 

Η ΑΕΚάρα μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, πήγε για τουρισμό στο Αγρίνιο. Την ισοπέδωσε ο Πετράκης. Της έπαιξε ένα σφικτό 5-3-2, με «μαν του μαν» επάνω στον Πιερό, στον Πινέδα και στον Κοϊτά. Τους έσβησαν! Χτύπησε στις αντεπιθέσεις και πήρε μια σπουδαία νίκη. 

Για τον ΠΑΟΚ τι να πω; Αφού κέρδισε αυτό το ματς στην Λειβαδιά που ήταν «ζωνταντός - νεκρός» και είναι πρώτος στην βαθμολογία, με τόσο κακό ποδόσφαιρο, φανταστείτε τι έχει να γίνει, όταν κάποια στιγμή αρχίσει να παίζει μπαλίτσα. 

Ήθελα να σχολιάσω και τις δηλώσεις του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος ουσιαστικά μας είπε: «Μην μου τα πρίζετε και πολύ, γιατί παίρνω τις βαλίτσες μου και πάω στην Εθνική Ρουμανίας που με παρακαλάνε». Ένα σαφές μήνυμα προς τον Σαββίδη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες του είπε δημόσια πως έχεις το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Και εδώ γελάμε... 

Με παίκτες τύπου Μπακαγιόκο (τον έβλεπα με τον Λεβαδειακό και δεν πίστευα πως αυτός ο χαφ έχει παίξει σε Μίλαν και Τσέλσι), τον Τσάλοφ (που ακόμα δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται, κάνει «μπαμ» πως έχει ψυχολογικά!), τον Όττο (πρώην ποδοσφαιριστής) και τον Μούργκ (διαχρονικό το σύνθημα, ποιος Μούργκ;), όχι για πρωτάθλημα δεν πας, αλλά ούτε για ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν Μεϊτέ, έναν Μάτος και έναν Πρίγιοβιτς! Τελειώσαμε...

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ